Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Det finns bra komplimanger och det finns komplimanger som du inte bör säga (om du vill framstå i bra dager)! Det gäller att kunna använda dig av ord och vrida på orden, this web rx så att det blir på ett positivt sätt för mottagaren. Vad sägs om ”i dag är det klämdag – får jag klämma på dig?”, clinic cost denna komplimang lär nog inte uppskattas av den som får höra den. Vad är en bra komplimang för dig och vad finns det för komplimanger som du inte vill höra? Kommentera gärna nedan.
Det finns bra komplimanger och det finns komplimanger som du inte bör säga (om du vill framstå i bra dager)! Det gäller att kunna använda dig av ord och vrida på orden, abortion så att det blir på ett positivt sätt för mottagaren. Vad sägs om ”i dag är det klämdag – får jag klämma på dig?”, buy denna komplimang lär nog inte uppskattas av den som får höra den. Vad är en bra komplimang för dig och vad finns det för komplimanger som du inte vill höra? Kommentera gärna nedan.
Det finns bra komplimanger och det finns komplimanger som du inte bör säga (om du vill framstå i bra dager)! Det gäller att kunna använda dig av ord och vrida på orden, pilule så att det blir på ett positivt sätt för mottagaren. Vad sägs om ”i dag är det klämdag – får jag klämma på dig?”, prescription denna komplimang lär nog inte uppskattas av den som får höra den. Vad är en bra komplimang för dig och vad finns det för komplimanger som du inte vill höra? Kommentera gärna nedan.
Miljöpartiet i Stockholm släppte en rapport med tio förslag i början av maj 2013 om hur de vill skapa förutsättningar till minskad hemlöshet. Några av förslagen är rätten till fast bostad, sick utvecklade insatser för att förebygga vräkningar och fler markanvisningar till Stockholms allmännyttiga bostadsbolag. Genom att bland annat de allmännyttiga bostadsbolagen tilldelas mer mark för byggande av hyresrätter, fler bostäder överlåts för förvaltning till Stiftelsen Hotellhem i Stockholm (SHIS Bostäder) och att ett mer integrerat samarbete behövs mellan instanser (socialtjänst, Kronofogden och hyresvärd) som involveras i samband med vräkningar skulle andelen hemlösa att minska markant.


Det är sunda och bra förslag som presenteras i rapporten,
även om det kan finnas fler konkreta åtgärder för att kunna genomföra förslagen. När det gäller hur man ska förhindra att barnfamiljer vräks, så skriver Miljöpartiet att ”socialtjänsten i stadsdelsnämnderna ska tillgripa de åtgärder som krävs för att förhindra vräkningar av barn” utan att egentligen kunna föreslå konkreta förändringar. Ett konkret förslag är att socialtjänsten kan få mandat att erlägga hyreskostnader direkt till hyresvärden i stället för klienten (den som söker socialbidrag). Genom att ge socialtjänsten mandat till att erlägga hyra direkt till hyresvärden, i stället för till klientens bankkonto, kan man säkerställa att hyran blir betald och därmed undvika att barnfamiljen hamnar i obestånd avseende hyreskostnader. Denna förändring behöver inte heller inskränka den personliga integriteten, utan kan ses som ett komplement och serviceåtagande då klienten är i en utsatt situation.


Att Stockholm får möjlighet, enligt Miljöpartiets förslag,
att bygga fler hyresrätter på mer tilldelad mark är väldigt bra, eftersom kommunen är, enligt socialtjänstlagen, ålagd att tillvarata sina invånares ekonomiska och sociala intressen. Med den hemlöshet som finns i staden (med drygt 3000 hemlösa, enligt uppgift i rapporten) har kommunen inte lyckats fullgöra sina åtaganden. Förhoppningsvis kan Stockholms socialborgarråd Anna König Jerlmyr (moderaterna) påverka så att det blir en bättre bostadspolitik för stadens 3000 hemlösa och landets 34 000 hemlösas skull…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-05-10 klockan 16:35. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter