Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Här finns dejtingtipsen för dig som vill dejta framgångsrikt! Låt romantik och kärlek vara målet och sprid glädje på färden.

Dejtingtips nr 31:
Var inte perfekt. Alla vet att livet har sina otursluckor där vad som helst kan hända. Som sagts tidigare, koppla detta mycket till ”VÅGA GÖRA BORT DIG!”. Men allmänt så brukar kvällen bli lite roligare då du eller din partner är mer skämtsam.

Dejtingtips nr 32:
Var dig själv. Det sämsta som finns är då man försöker vara någon annan för att försöka passa in med hur kvinnan/mannen du är med är. En bra förklaring till varför du inte ska göra det är för att människan du är med kanske inte alls är så som du uppfattar personen som. En annan bra förklaring till detta är för att om du nu finner ett större intresse av henne så blir det ju svårt att plötsligt visa ditt sanna ”jag”.

Dejtingtips nr 33:
Massage får din partner att slappna av. Även om du inte är världens bästa massör kan du fråga din partner om dom vill ha massage. Fråga helst senare på kvällen. Massage gör så att olika hormoner sprids runt i kroppen. Din partner blir avslappnad
och glad av detta.

Dejtingtips nr 34:
Se gärna på en romantisk film. Om din dejt tycker om detta är det endast rekommenderat. Alla tycker inte om denna genre så fråga gärna i förväg vad din dejt tycker om.

Dejtingtips nr 35:
Var ute på utflykt! Väldigt få tjejer tycker inte om detta. Jag menar, det är ju sött, gulligt, romantisk och komiskt i ett och samma paket. Så här gör du: Överraska henne om denna aktivitet. Ta en gammaldags picknik-korg och packa en filt, saft, glas och bullar. Det kan bli en höjdarkväll!

Dejtingtips nr 36:
Havet! Havet är en strålande plats på grund av att solen strålar… Sanden glittrar vackert emot er. Det kan också vara något för er som inte är vattenkrukor. Sen får du ju som kille lite bonus i förväg…

Dejtingtips nr 37:
Provat att skriva några kärleksdikter för att kunna charma på ett trevligt och socialt sätt?

Dejtingtips nr 38:
Gör dejten till det speciella genom överraskningsmoment!
Det kommer att göra dejten till ett bra minne, oavsett om ni ses igen eller inte. Exempel på överraskningsmoment är att när ni är på pub att du pratat med trubaduren innan och bett honom spela din dejts favoritlåt eller att trubaduren sjunger något som ni kommit överens om innan. Om ni går på teater, kan du kanske få någon av skådespelarna säga era namn i stället för ”Romeo och Julia” (eller vad ni går på för föreställning).

ParkbänkDejtingtips nr 39:
Det går att dejta året om, oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter!

Varför inte gå en höstpromenad med din dejt och på ett avslappnat sätt lära känna varandra. Varför inte sätta er och se när löven faller av från träden och se alla människor under en söndagseftermiddag i parken.

JordgubbarDejtingtips nr 40:
Låt jordgubbar förgylla era kärleksdrycker!

En romantisk kväll ger de magiska ögonblicken för er romantiska dejt, som gör att ni vill träffas på en andra och en tredje dejt. Varför inte låta den tredje dejten bli det tillfälle som ni kan åka på en romantisk weekend?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 12:27. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter