Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Här finns dejtingtipsen för dig som vill dejta framgångsrikt! Låt romantik och kärlek vara målet och sprid glädje på färden.

Dejtingtips nr 41:
Var framåt på dejten, samtidigt som du är lyhörd! För det krävs två för att dansa tango och det gäller att kunna ge och ta under en dejt för att kunna lära känna varandra bättre, samtidigt som ni inte trampar varandra på fötterna.

Dejtingtips nr 42:
Kan man kyssas på första dejten? Det finns inget givet svar på detta, mer än att om det känns rätt så är det okej, om båda är med på det. Vill ni gå längre redan vid första dejten – se till att båda är med på allt som ni väljer att göra! Vad tycker du om att kyssas vid första dejten?

Dejtingtips nr 43:
Vad ska vi göra på tredje dejten? Gör något annorlunda, som ni inte har gjort vid de två första dejterna. Upplevelser är alltid minnesvärda och roliga och ni har båda insett att den första dejten inte var en misslyckad dejt!

Dejtingtips nr 44:
Singelmingel! Bjud in ett gäng vänner som du känner är singlar och be dem ta med sig var sin kompis som också är singel. Kombinerat med vänner som du känner dig trygg med, träffar du även nya singlar som kan ge dig kärleksmagier. Varför inte berätta för oss att du kommer ha en singelkväll, så att andra fårtips på singelaktiviteter?

Dejtingtips nr 45:
Känner du att fjärilarna komma, efter att ha pratats vid på telefon med din blivande dejt, så planera gärna de första dejterna som temakvällar! Varför inte låta första dejten bli en Lady & Lufsen-kväll, andra dejten kan vara en siciliansk maffiaboss-kväll och den tredje dejten kan vara en argentinsk tangoafton med sensuella rörelser?

Dejtingtips nr 46:
Frida Bylund ger ett dejtingtips: Hallonsorbet kan man göra mycket med!

Dejtingtips nr 47:
Hur vet jag om flirten är besvarad? Gå på intuition, hur agerar din dejtpartner när du klappar dejten på axeln? Kolla kroppsspråket; ser din dejt dig i ögonen när du pratar? Skrattar din dejt eller verkar din dejt frånvarande, som om den önskar att den vore någon annanstans?

Dejtingtips nr 48:
Vem ska ta första kontakten eller initiativet? Visst kan det vara skönt att bli bortskämd och uppvaktad, men för att visa intresse får båda personerna som är på dejt ta initiativ, för att visa att det finns ett intresse mellan varandra – om det nu gör det! Finns inte intresse – tacka snällt och artigt att det var trevligt att träffas och önska lycka till. Var inte spydig när du tackar nej, för det gynnar ingen.

Dejtingtips nr 49:
Svårt att veta vad ni ska prata om under dejten? Utgå från dig själv; vad vill du veta om en potentiell partner? Vad vill du att din dejt ska veta om dig? För upp dessa ämnen under dejten, för det är ju det som är målet – att få veta så mycket som möjligt, för att kunna säga att du förhoppningsvis funnit ditt livs kärlek.

Dejtingtips nr 50:
Våga ge den magiska kyssen!
Det skapar möjligheter för magiska stunder i er relation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 12:34. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter