Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Här finns dejtingtipsen för dig som vill dejta framgångsrikt! Låt romantik och kärlek vara målet och sprid glädje på färden.

Dejtingtips nr 51:
Se första dejten som en möjlighet!
Även om du ser det som en unik möjlighet att finna en partner som du kan leva med för resten av ditt liv, så kan det bli en långvarig vänskapsrelation om det visar sig att han eller hon inte är den rätte. Gå varsamt framåt och gå varsamt framåt – tillsammans!

Dejtingtips nr 52:
Läs boken ”Från groda till prins” av Sara Varga, för den kan inspirera dig genom dejtingdjungeln.

Dejtingtips nr 53:

Förför med respekt! Genom respekt till att få både ett ja och ett nej, kan ni båda få en framgångsrik relation. Mer om att förföra med respekt.

Dejtingtips nr 54:
Går det att förföra sin drömprins? Tips på hur du kan förföra din Walter!

Dejtingtips nr 55:
Skriv en kontaktannons! Då får du chansen att tänka efter vad du söker och vad din potentiella dejt söker. För det är en konst att dejta någon bakom en kontaktannons.

Dejtingtips nr 56:
”Du är min sköna och det är ingen skröna…”. Vill du få inspiration på bättre sätt att formulera dig? Läs några svenska kärleksdikter på svenska och engelska.

Dejtingtips nr 57:
Fundera på att nätdejta? Våga testa att finna kärleken på nätet, det finns många personlighetstester att använda dig av, men tänk på att dejta säkert – träffas flera gånger på offentliga platser…

Dejtingtips nr 58:
Dejtat flera gånger? Genom att ta lärdom från den första dejten vet du vad som gick bra och vad som inte gick bra, för att kunna dejta framgångsrikt nästa gång.

Dejtingtips nr 59:
En del funderar på om man kan ha sex vid tredje dejten eller inte och svaret är inte allt enkelt – för allt handlar om båda vill och om det sker med respekt och samförstånd, oavsett vilket tillfälle som detta äger rum.

Dejtingtips nr 60:
Vad har du för mål med ditt dejtande? Är det att ha ett förhållande på sikt eller bara få nya relationer? Var öppen med dina mål, så att din dejtpartner kan välja att fortsätta dejta med dig på samma nivå som du…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 13:01. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter