Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Här finns dejtingtipsen för dig som vill dejta framgångsrikt! Låt romantik och kärlek vara målet och sprid glädje på färden.

Dejtingtips nr 61:
Visst finns läckerbitar som du vill dejta? Våga fråga efter att få träffas, för du kan antingen få ett ja eller ett nej…

Dejtingtips nr 62:
Går det att vara en romantiker redan på första dejten?  Visst går det, varför inte visa det genom att bli romantiker?

Dejtingtips nr 63:
När ni bestämt er för att träffas för första gången, ha vårdad klädsel som samtidigt ”sticker ut” – du kanske har någon favoritfärg som är mer ”udda” som ändå ger ett bra intryck till den du ska dejta?

Dejtingtips nr 64:
Ha självförtroende! Det märks om du tror på dig själv och stå framför spegeln och säg ”Jag är bra” eller något annat positivt innan du åker i väg till er mötesplats.

Dejtingtips nr 65:
Visa känslor! Berör diskret din dejtingpartner om du genuint visar intresse under dejten, kan vara en klapp på axeln eller visa att du vill gå hand i hand, när ni strosar på gatan mellan era aktiviteter.

Dejtingtips nr 66:
Gör inget du inte vill göra eller kan stå för! Det är viktigt att våga säga nej och sup dig inte full, bara för att det är en misslyckad dejt. Säg hellre nej och tacka för träffen och gå vidare…

Dejtingtips nr 67:
Visa gärna någon udda förmåga! Det uppskattas och ger lite krydda under dejten om din dejtingpartner får se flera sidor av dig.

Dejtingtips nr 68:
Träffas på något roligt ställe! Gå på Gröna Lund och åka karuseller  kan vara ett alternativt till det romantiska caféet i Gamla stan!

Dejtingtips nr 69:
Var dig själv och våga bjuda på dig själv! För det gynnar varken dig eller någon annan om du försöker spela någon som du inte är, för målet är väl ändock att du ska bli kär?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 13:04. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter