Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Med Krama Mig´s romantiska tips har du stor chans till få en romantisk kväll tillsammans med din älskade partner på ett naturligt och avkopplande sätt.
<strong<

Romantiskt tips nr 11:
Var positiv! Berätta för din partner varje dag varför du gillar honom/henne. ”Jag älskar dig för att…”. Att bara kritisera skadar relationen.

Frukost på sängen...

Frukost på sängen…


Romantiskt tips nr 12:

Frukost på sängen! Ett klassiskt romantiskt tips som alltid uppskattas av din käraste. Ha lite småplock av jordgubbar, thumb cheapest choklad och geléhjärtan – allt för en bra start på helgens romantik, cost där du har chansen att ge en kärleksförklaring i en romantisk miljö.


Romantiskt tips nr 13:

Romantiskt midnattsdopp! Välj en myskväll minst en gång i månaden, där ni rår om varandra ordentligt. Varför inte äta romantisk middag med romantisk musik som ger romantiska upplevelser och se solen gå ner när ni tillsammans har ett midnattsdopp?


Romantiskt tips nr 14:

Romantik med Robert! Vill du överraska med det där lilla extra? Be Romantiske Robert överlämna en romantisk dikt till din partner när han/hon är på jobbet. Kanske är det du som har romantiken?


Romantiskt tips nr 15:

Romantik på burk! Ha en burk framme med 100 lappar, där ni har skrivit komplimanger och positiva lappar om varandra. Ta en lapp om dagen eller när du behöver värme och glädje. Tänk dig att läsa ett meddelande ”Du är snygg i lockigt hår” eller ”Du är bra i dag” från din partner, när du vill bli uppmuntrad. Fyll på med fler lappar när burken är tom.


Romantiskt tips nr 16:

Låna en hund! Är du singel och vill ha romantik med en dejt eller blivande partner? Låna en hund av någon, så får du uppmärksamhet och uppfattas förmodligen som en omvårdande person.

Ha tid för varandra

Ha tid för varandra!


Romantiskt tips nr 17:

Ha tid för varandra! Avsätt en kvart om dagen och prata med varandra om vad som hänt under dagen, både roliga och tråkiga saker. Att ventilera och kommunicera med varandra kan ni hålla kärleken vid liv.


Romantiskt tips nr 18:

Hyr en skräckfilm! Ovanligt tips som inte är en av de romantiska filmer vi gillar, men genom skräckfilmer så är det naturligt att hoppa till under en scen och hålla varandras händer.


Romantiskt tips nr 19:

Skicka romantiska SMS! Det uppskattas att få romantiska SMS, som känns spontant från din älskade.


Romantiskt tips nr 20:

Ta med din partner på romantiska upplevelser och njut av varandra under en kväll. Få tips på www.liveit.se.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-21 klockan 07:17. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter