Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Med Krama Mig´s romantiska tips har du stor chans till få en romantisk kväll tillsammans med din älskade partner på ett naturligt och avkopplande sätt.


Romantiskt tips nr 21:
Det finns både bra och dåliga raggningsrepliker för att dejta framgångrikt! Måste vi använda oss av de bästa raggningsreplikerna eller kan vi vara oss själva?


Romantiskt tips nr 22:

Låt det bli en vana att en kväll i veckan ha en romantisk kväll där ni rår om varandra riktigt ordentligt! Att i vardagen låta romantik finnas i fokus är viktigt, site and visit this site för att inte förhållandet ska tära allt för mycket.


Romantiskt tips nr 23:

Visst har du romantiska tips? Alla behöver i bland romantiska tips för att kunna utveckla romantik i vardagen. Varför inte dela med dig av dina?


Romantiskt tips nr 24:

Vad är kärlek – och vad betyder det för dig och din partner i er relation? Se till att vara trygg i er relation för att skapa samhörighet – allt för kärlek och relationer!


Romantiskt tips nr 25:

Finns romantik, kärlek och glädje? Bli krönikör och säg din mening!


Romantiskt tips nr 26:

Kärleksfulle Basshunter skapar romantisk stämning – hur vill du skapa kärlek i kväll?

Alexander Skarsgård

Våga dröm om äkta romantik…


Romantiskt tips nr 27:

Våga ha tron om att kunna drömma om den äkta kärleken och romantiken i en romantik. Att drömma om att få Alexander Skarsgård eller annan kärleksikon, är ett tecken på att du vill uppleva romantik tillsammans med en partner.


Romantiskt tips nr 28:

Våga visa kärlek med kärleksdikter och poesi där du på ett äkta, naket sätt vågar visa dina känslor för din kärlek som du vill förgylla en romantisk kväll med.


Romantiskt tips nr 29:

Visar du glädje till någon varje dag, kan detta leda till – som ringar på vatten – att alla är glada!


Romantiskt tips nr 30:

Att kyssas under misteln är populärt! Detta går faktiskt att göra fler dagar än högtider i december, som Julafton, så varför inte sätta upp en mistel i köket?

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-21 klockan 08:15. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter