Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Advent är värmande - för alla?

Advent är värmande – för alla?


När det är som kallast utomhus, illness medicine
kan det vara skönt att tända lite ljus och värma sig tillsammans med den du har som mest älskad, clinic med kramar och kärleksfull beröring.


Skänk en tanke till människor
som inte har den möjligheten att ha det krypin som du har – för det finns människor som inte har ett hem eller tak över huvudet, click mat för dagen eller lever med sjukdomar som inte går att bota och inte vet hur lång tid som finns kvar.


När du skänkt en tanke
till dessa människor, kan du även agera utifrån ditt hjärta! Genom att stödja en ideell organisation som hjälper de människor som är utsatta och inte har samma möjlighet som du att tända ljus i adventstider, så kan du medverka till att skapa ett lite mer humant samhälle.


Sedan i början av 2012
kan du stödja en ideell organisation och dessutom få en del av detta som ett avdrag i din deklaration, vilket Krama Mig berättade om tidigare i år. Varför inte ordna så att advent och december månad blir en månad som delad glädje blir dubbel glädje, där vi tillsammans gör en insats för våra medmänniskor?


Tips:

Läs mer om avdragsgilla gåvor på www.skatteverket.se!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-12-02 klockan 14:05. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter