Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Tillit viktigt i relationen

Tillit viktigt i relationen

Alex funderar kring kärlek och otrohet:
”Hej! Jag och min kille har varit tillsammans i över ett och ett halv år, vi har ett distansförhållande som funkar jätte bra. Men för drygt ett halvår sedan så kom jag på min kille med att ha Skypat med sitt ex, då hon pluggade utomlands. Han hade aldrig nämnt detta för mig innan och dom hade Skypat flera gånger. När jag konfronterade honom sa han bara att dom är vänner och hon hade hjälpt honom med en tenta uppgift. Han lovade att inte Skypa med henne fler gånger och vi la detta bakom oss.

Efter någon månad var det samma visa igen, jag såg på min killes Skype att dom hade pratat flera gånger efter dess att vi pratat om det, och hon hade skickat massa bilder osv. till honom. Jag konfronterade min pojkvän igen men det var samma visa då ”vi är bara vänner, och det är dig jag vill va med”. Nu när hon har flyttat hem igen så har jag sett att dom ringt, smsat och facebookat med varandra. Min pojkvän försöker undanhålla detta för mig då han vet att jag kommer bli både arg, ledsen, besviken och annat om han berättar det för mig. Hon har pojkvän nu, men jag vet att hon har känslor för min pojkvän också.

Nu är jag rädd att dom ska träffas bakom min rygg. Jag är konstant orolig över detta och tycker det är skitjobbigt rent ut sagt! Jag vill inte konfrontera min kille om detta igen för det känns som att jag tjatar hål i huvudet på honom snart. Men varför kan han inte släppa sitt ex? Har han fortfarande känslor för henne fastän han inte vill erkänna det? Hjälp mig, vad ska jag göra?! Orkar inte vara såhär orolig längre! //Tack på förhand, Alex”

Krama Mig svarar:

Alex, bra att du tar upp saker och ting med din partner, när du känner att du upplever saker och ting som ett problem. Att kunna uppmärksamma varandra när det är bra är också viktigt, för en relation bygger på att man vågar och vill ha en kommunikation i både dur och moll.

När det handlar om hans kontakt med sitt ex och din misstänksamhet kring otrohet, så handlar det mycket om tillit mellan er. Hur är er relation i dag och hur vill du att er relation ska vara? Är ni båda överens om hur er målbild ska vara? Fundera på detta och våga samtala om detta med din kille.

Att kunna ha tillit till varandra är viktigt och detta kan vara en utmaning, när det gäller kontakten med sina ex. För väldigt många så har man en historia med både förälskelser, förhållanden och giftermål, att bryta den helt för att man inleder en ny relation är inte alltid det bästa – för det finns en historia mellan individerna och det ena behöver inte utesluta det andra.

Ha en kommunikation med din kille och skapa förutsättningar till att ha samma målbild till saker och ting. Ha tillit till varandra och våga tro på varandra!  //Lycka till, kramar från www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-10-26 klockan 12:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter