Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Älska varandra i nöd och lust

Älska varandra i nöd och lust...

Att älska någon i nöd och lust kan vara lättare sagt än gjort, men det behöver inte vara så svårt när du väl känner att du har de känslorna inom dig. Det gäller att kunna släppa på tyglarna och kunna göra de små sakerna i vardagen för att visa att din partner är värd de magiska orden ”jag älskar dig” och att ni hör samman.

  • Avboka alla era möten i kväll och åk i väg till närmsta strand och ha en picknick. Ha lite räkor och annat lätt att äta och njut av utsikten och av varandras sällskap.
  • Ha telefonerna avstängda och våga ha en avslappnad kommunikation med varandra. Genom att avsätta tid för varandra, öppnar ni upp för en ärlig, konstruktiv dialog med varandra.
  • Berör varandra! Att kunna beröra varandra, både fysiskt och psykiskt, är viktigt i relationen och det går att nå varandra och förgylla relationen med små, enkla sätt.

Känn dig fri att känna kärleken och romantiken flöda i relationen och ställ dig frågan om hur du kan bidra till att älska din partner på ett sätt som mynnar i en positiv anda. För en relation blir så bra som du gör det till, hur vill du älska i dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-04-10 klockan 05:59. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter