Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Andrea Turre

Andrea Turre berättar om sin första dejt

En kille i min parallellklass ville att vi skulle gå på bio tillsammans. Denna kille, Pelle, hade gått i min klass tidigare när vi gick på lågstadiet. Han älskade mig redan då. Han brukade pussa mig på kinderna och säga att det smakade smultron och lingonsylt.

Så blev vi 13 år gamla. Jag ville göra mig fin till dejten och jag gick till frisören och permenentade mitt hår. Frisören gjorde dock ett misstag. Efter att hon hade torkat mitt hår med fönen så borstade hon håret!!! Detta resulterade i att mitt hår var STORT!

Som ett fågelbo men gånger tio fågelbon! Eftersom Pelle mötte mig utanför frisören så hann jag aldrig ta lite vatten i håret för att framkalla de fina lockarna igen. Och jag vågade inte säga till frisören att jag inte ville ha håret så krusat stort som hon gjorde det.Pelle fick så klart en chock när han såg mig. Han sa lite tyst att håret blev fint…

På biografen satt vi bredvid varandra och personen som satt bakom mig svor för att han inte kunde se något på grund av mitt hår. Jag hade självklart inget gummiband med mig så att jag kunde sätta upp mitt hår heller… Dejten tog slut och Pelle gjorde slut. Trots att jag nästa dag kom med jättefina vidgjorda lockar.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-27 klockan 20:52. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter