Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Time may be a money worthless period in this life…
but it’s also worth the meaning of being there to find yourself”

Katta Stanics tidsfördriv

En tid att spendera dina andetag på dig själv, ed föreställa sig det ljuvligaste solskenet i ansiktet med kalla händer som letar efter värme. På jakt efter en känsla som tros inte existera. Som är så långt borta i dina tankar att bara illusionen och fantasin når den.

På vägen finns bara kalla fötter, no rx de som går på marken utan att känna liv. De går och går men når inte slutet… det verkar oändligt. Ett slut för de innebär trötthet, slitsamma stunder av något som uppges vara ork. En ork som ger de styrka och vilja att fortsätta gå… nå det oändliga| det verkar vara en tanke…. från ett sinne som känner lugn, ett lugn som tar ett beslut att vidare på vägen gå. Vägen är lång, den känns som en evighet, ovisshet om vad som kommer ske innan slutet är framme… en fråga som återkommer under gången om vad som väntar en, är det värt det? Att spendera tiden, slitet och orken för något som känns främmande? Det återstår att se, om du fortsätter gå.

Katta StanicEn känsla av lycka när ljuset når fram?
| det finns alltid en vilja som kommer ta fram känslan av hoppet och tron |

© 2009-02-20 Katta Stanic
”Time may be a money worthless period in this life…
but it’s also worth the meaning of being there to find yourself”

 

En tid att spendera dina andetag på dig själv, search föreställa sig det ljuvligaste solskenet i ansiktet med kalla händer som letar efter värme. På jakt efter en känsla som tros inte existera. Som är så långt borta i dina tankar att bara illusionen och fantasin når den.

På vägen finns bara kalla fötter, ampoule de som går på marken utan att känna liv. De går och går men når inte slutet… det verkar oändligt. Ett slut för de innebär trötthet, more about slitsamma stunder av något som uppges vara ork. En ork som ger de styrka och vilja att fortsätta gå… nå det oändliga| det verkar vara en tanke…. från ett sinne som känner lugn, ett lugn som tar ett beslut att vidare på vägen gå. Vägen är lång, den känns som en evighet, ovisshet om vad som kommer ske innan slutet är framme… en fråga som återkommer under gången om vad som väntar en, är det värt det? Att spendera tiden, slitet och orken för något som känns främmande? Det återstår att se, om du fortsätter gå. En känsla av lycka när ljuset når fram?
| det finns alltid en vilja som kommer ta fram känslan av hoppet och tron |

© 2009-02-20 Katta Stanic
”Time may be a money worthless period in this life…
but it’s also worth the meaning of being there to find yourself”

Katta Stanics tidsfördriv

En tid att spendera dina andetag på dig själv, seek föreställa sig det ljuvligaste solskenet i ansiktet med kalla händer som letar efter värme. På jakt efter en känsla som tros inte existera. Som är så långt borta i dina tankar att bara illusionen och fantasin når den.

På vägen finns bara kalla fötter, de som går på marken utan att känna liv. De går och går men når inte slutet… det verkar oändligt. Ett slut för de innebär trötthet, slitsamma stunder av något som uppges vara ork. En ork som ger de styrka och vilja att fortsätta gå… nå det oändliga| det verkar vara en tanke…. från ett sinne som känner lugn, ett lugn som tar ett beslut att vidare på vägen gå. Vägen är lång, den känns som en evighet, ovisshet om vad som kommer ske innan slutet är framme… en fråga som återkommer under gången om vad som väntar en, är det värt det? Att spendera tiden, slitet och orken för något som känns främmande? Det återstår att se, om du fortsätter gå. En känsla av lycka när ljuset når fram?
| det finns alltid en vilja som kommer ta fram känslan av hoppet och tron |

© 2009-02-20 Katta Stanic
”Time may be a money worthless period in this life…
but it’s also worth the meaning of being there to find yourself”

Katta Stanics tidsfördriv

En tid att spendera dina andetag på dig själv, order föreställa sig det ljuvligaste solskenet i ansiktet med kalla händer som letar efter värme. På jakt efter en känsla som tros inte existera. Som är så långt borta i dina tankar att bara illusionen och fantasin når den.

På vägen finns bara kalla fötter, order de som går på marken utan att känna liv. De går och går men når inte slutet… det verkar oändligt. Ett slut för de innebär trötthet, slitsamma stunder av något som uppges vara ork. En ork som ger de styrka och vilja att fortsätta gå… nå det oändliga| det verkar vara en tanke…. från ett sinne som känner lugn, ett lugn som tar ett beslut att vidare på vägen gå. Vägen är lång, den känns som en evighet, ovisshet om vad som kommer ske innan slutet är framme… en fråga som återkommer under gången om vad som väntar en, är det värt det? Att spendera tiden, slitet och orken för något som känns främmande? Det återstår att se, om du fortsätter gå. En känsla av lycka när ljuset når fram?
| det finns alltid en vilja som kommer ta fram känslan av hoppet och tron |

© 2009-02-20 Katta Stanic
Tappat självkänslan någonstans? Den tappade självkänslan??

Man vet att man är fin som man är man duger som alla andra brukar säga och man vet om det, sildenafil varför är det då svårt att ta in varför man blir så sotis på killens ex eller andra som hans blickar råka hamna på när man är ute och går till exempel?

Min teori är att man kan ha haft en bakgrund där man blivit utstött man har känt att redan från början är man lite sämre än alla andra… ska det vara så? Ska man behandla sig så illa?

I mina egna ögon är jag ingenting medan många andra ändå tycker jag är helt underbar? Vad har då detta med kärleken till ens partner att göra? Jo, click om man inte tycker om sig själv går detta ut över sambon, han får ta del av din vardags kamp att klara av sotismonstret som finns inom dig, sotis pga att du tror att alla andra är bättre än du, hur du än klär dig, sminkar dig etc..

Ett tips till att bearbeta detta är att säga till sig själv ”jag är bra”, vad jag än säger till mig själv, ska lyssna på min partner idag, ska höra dem fina orden, stoppa undan dem fula orden i byrålådan eller rent ut sagt slänga dem i papperskorgen eller vad man nu vill… grejen är att ge sig själv beröm, vara glad för det fina man har, sätta upp en positiv lista, vara tacksam för att detta / dessa personer har jag i mitt liv, jag står inte ensam… läsa material som får en att må bättre, himla bra  självkänsla böcker finns…

Onda = sotis, lika med jag gillar inte mig själv för andra måste vara så mycket bättre än jag så varför väljer någon ens mig?

Ställa frågor och ge svaren, kanske dem kan hjälpa er till att lita först,  tycka om er själva sen ha en bra relation till både dig själv och din partner ..

Ställ frågor: varför är jag sotis? Hur kan jag bearbeta det? Är verkligen andra mycket finare i min sambos ögon eller bara j min inbillning? Han älskar mig så kan inte jag älska mig själv också? Överlever vår kärlek detta?

Svar:
Från min sida är att man är det pga dålig självkänsla så beröm dig, skriv positiv lista, skriv vad du kan bearbeta bort, vad är jag nöjd med? Gör bra saker för dig själv, dvs beröm dig för kanske simpla saker men ändå ett beröm hjälper en på vägen. Bearbeta dig själv eller någon annan att prata med, din partner hade inte valt dig om andra är finare… man får försöka bearbeta bort inbillningen och att älska sig själv måste man innan man får ett fungerande förhållande.

Svartsjukemonstret segrar i många fall, så se till att du e glad, nöjd med dig själv och var lycklig över förhållandet, i vilka relationer du än har..

Tips?
Kan bara bearbeta, prata, ej stänga in problemen eller skjuta dem till morgondagen, vara ärlig hur man känner det,lita på partnerns ord, kommer till det senare. Skriv positiva och tänk positiva tankar så når du långt….
Anette GustafssonKRAM
Anette

© Anette Gustafsson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 11:35. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter