Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Anki Persson med partner

Anki Persson med partner

Anki berättar:
”Jag ska bjuda min kille på en lyxig restaurang (lammet och grisen). Det är dyrt där så jag har fått spara ett tag eftersom jag tjänar så fruktansvärt dåligt. Dessutom vill jag ge honom en present på restaurangen, view web som en överraskning. Jag vet att han har önskat sig ett nintendo wii så det ska jag försöka få tag på ett billigt.

På kvällen när vi kommer hem ska vi göra en lyxig choklasmousse tillsammans som en extra efterrätt! Vi firar ettårsdag på alla hjärtans dag dessutom så det betyder extra mycket för oss att fira. Jag skulle verkligen vilja vinna för att kunna ge honom lite extra lyx, and cheap för han betyder så otroligt mycket för mig, ambulance han är min drömprins, den man drömde och fantiserade om när man var liten.

Precis allt stämmer mellan oss. Han gör mig till den lyckligaste tjejen i världen och jag vill ge han allt underbart i hela universum!”

Ovanstående inlägg publicerades 2012-02-10 klockan 01:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter