Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Anna funderar kring sin relation med sin kille:
”Hej! Jag har ett problem. Ibland på kvällarna kan jag börja stor gråta, tårarna bara sprutar!
Varför? Jo jag är tillsammans med en kille som är 2 år äldre än mig. Han hår snart ut gymnasiet. Han är riktigt duktig på fotboll och vill satsa på det och bli riktigt bra, vilket jag tror han har potential för! Nu kommer det värsta, han har funderingar på att flytta 20 mil här ifrån efter sommaren för där finns större möjligheter att lyckas inom fotbollen. Jag är rädd. Rädd för att han ska göra det och att det tar slut mellan oss. Det är det sista jag vill. Ett distansförhållande skulle kanske vara ett alternativ men jag skulle inte klara att att varken leva utan honom eller bara träffa honom väldigt sällan. Jag fixar inte det, för jag älskar honom så mycket. Jag skulle inte fungera utan honom. Vad ska jag göra? This is killing me. // Anna”

Krama Mig svarar
Visst är det härligt och kärleksfullt att ha en partner som du har ett förhållande med – se det positiva i det du har! Det finns mycket som kan förändras under en relation och där är du just nu i din fas och de förändringar i relationen som uppstår i samband med att din partner flyttar – om han väljer att flytta…


Det finns goda exempel på distansförhållanden,
så ingenting är omöjligt (som Gunde Svan brukar säga) – allt blir till vad ni väljer att göra med er relation. Vad känner du, känns det som att du vill ha en relation med honom, även om ni inte träffas lika ofta som tidigare? Vilket förtroende har du för honom, kan du lita på honom även om han bor 20 mil från dig? Kan han lita på dig, trots avståndet? Förtroendefrågan är viktigt, eftersom ni båda kommer ha umgängeskrets med både killar och tjejer och ett förtroende i en relation är viktigt, oavsett om man lever tillsammans under samma tak eller inte.


Det är kärleksfullt att du har känslor för honom
och att du älskar honom, det är grunden för en sund kärleksrelation och att han älskar dig tillbaks – med detta kan ni bygga på ett förhållande på distans. // Många lyckokramar, www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-04-03 klockan 09:21. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter