Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «”Hej, this prostate jag träffade en något äldre utländsk kille när jag precis fyllt 15 och vi älskade varandra oerhört mycket.

Under min uppväxt hade jag mycket ångest, information pills självmordstankar m.m., bland annat var mina föräldrar skilda. När jag träffade killen bodde jag med min storebror tillsammans med min grovt alkoholiserade mamma. Hela min släkt är rasister, så jag fick en massa påhopp då jag hade sällskap med en utlänning. Min mamma och bror bråkade hela tiden på mig och även med min pojkvän. Till slut var han inte längre välkommen hem till oss.

Efter något år började jag och min pojkvän glida isär och jag misstänkte otrohet. Jag ifrågasatte honom och ställde honom mot väggen, men han nekade. Jag flyttade också i samma veva och bodde 17 mil från mitt föräldrahem och även från honom. Under de första månaderna hälsade han på mig nästan varje helg, men besöken blev allt färre till slut. Jag bedyrade min kärlek till honom, men fick nästan ingen respons tillbaka. Han började ge mig pikar om att jag behövde gå ner i vikt och att vi inte passade ihop och mycket berodde nog att vi bodde för långt från varandra.

Jag valde att flytta tillbaka till mamma för jag ville inte förlora honom. Han började ignorera mig mer och mer., även på Facebook där han blockerade mig (samtidigt som han blev vän med en mängd tjejer som han verkligen känner). Under den sista tiden så tilltalade han mig med fel namn när vi träffades och han körde bara hem mig från fester etc, samtidigt som jag såg att han umgicks med andra kvinnor. Jag tog kontakt med en kvinna som berättade att de setts under ett år och att han hotat henne med saker, som till slut gav honom besöksförbud och fängelse.

Från fängelset skickade han en massa brev till mig, där han berättade att det inte alls är som jag tror. Jag ignorerade hans brev, då jag inte ville ha någonting med honom att göra (fast jag fortfarande gillade honom sjukt mycket). Efter hans fängelsevistelse så kom han hem till mig och ville få bra kontakt med mig igen. Han ville ha en ny chans, vilket han också fick. Han var dock väldigt konstig och såg så ledsen ut. Att såra mig igen lyckades han med och jag flyttade ännu en gång igen (nu till en egen lägenhet), dit han börjar komma väldigt ofta. Vi beter oss som ett par, även om vi inte är ett par – han köper mat som jag lagar, vi ligger och kramas romantiskt och det börjar kännas bra igen. Jag kan dock inte sluta tänka på att han varit med en annan så länge och han har framtidsplaner som att skaffa barn. Han fortsätter vara lite nedsättande mot mig med sina kommentarer, som ”jag älskar inte dig och vi är inte tillsammans, bara så att du vet”.

Jag förstår ingenting, vad vill han egentligen? Ser han en framtid i oss två och vill han ha barn med mig? Jag är i dag 19 år och har förlorat alla mina vänner, tack vare honom. Vad ska jag göra? //Anna”

Svar från Krama Mig:


Hej Anna,

er relation verkar bygga helt på hans vilja, inställning och utgångspunkter och inte utifrån en gemensam grund där båda ger och tar för att fördjupa en kärleksrelation sinsemellan. Ställ dig frågan om det är en relation som du vill ha (där du anpassar dig helt och hållet till din partners villkor) eller om du vill ha en relation som utvecklar även dig?

Under hela den fyraårsrelation som ni haft kontakt till och från, så verkar det som att du bara fått ge och ge samt att du anpassar dig till hans vilja och utgångspunkter. Samtidigt får du ta emot nedsättande kommentarer från honom och att han har friheten att göra vad han vill och när han vill, samtidigt som du ska vara tillgänglig så snart som det passar honom.

Det finns mycket som kan förbättras i er relation och från grunden; ni behöver ha en öppen kommunikation med varandra där ni har tillit till varandra. Ni behöver nå varandra i kärlekens inledande faser; varför inte börja dejta varandra igen och känna att det finns fjärilar i magen hos båda samtidigt som ni känner att ni bygger upp en gemensam grund, där positiva andemeningar finns (och inte negativa eller nedsättande saker finns, vilket kan leda till bland annat våld i nära relationer). Att planera en framtid utan en gemensam grund blir svårt i praktiken, även om drömmar måste finnas hos alla…

Du har förmodligen en hel del att tänka igenom, vilket du också har gjort – du måste dock tänka på vad som är bäst för dig i ett långsiktigt perspektiv och vad som gynnar dig på ett positivt sätt. Ställ dig frågan; finns din pojkvän med i din framtid?

Lycka till och hör gärna av dig med hur det går… //Kramar från Krama Mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-07-11 klockan 13:27. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter