Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Anonym frågar:
”Hej!  Jag är en 17-årig kille som har ett stort problem och det är tjejer och kärleken. Jag kan verkligen inte prata med tjejer jag har aldrig haft en tjejkompis eller nåt liknande. Är okysst och oskuld och har aldrig rört en tjej. Grejen är att jag vill så gärna hitta en tjej.

Jag har aldrig haft en mamma, hon är psykiskt sjuk och jag minns bara när jag var liten att jag blev slagen och trakasserad. Jag har bara bott med min pappa, och han har aldrig haft någon ny fru eller tjej. Min uppväxt har varit väldigt grabbig, min pappa har aldrig pratat om kärlek eller någonting…

Jag har svårt att kommunicera med det kvinnliga könet jag känner mig inte trygg när jag är i en grupp med tjejer t ex i skolan, kan mina problem med att prata och umgås  med tjejer ha med min uppväxt att göra? Blir man så här när man växer upp utan en kvinnlig förebild ?”

Krama Mig svarar:

Längtan efter kärlek

Vi längtar alla efter kärleken

Att kunna kommunicera med både män och kvinnor är viktigt, inte bara för att du möter dem i alla sociala sammanhang, utan även att kunna skapa relationer – professionella som privata. Att ha bra, sunda förebilder är bra och stimulerar till att kunna skapa en förändring som förhoppningsvis leder till en förbättring.

Du nämner att du inte har någon kvinnlig förebild, mycket på grund av din bakgrund och den trassliga erfarenhet som du haft med din mamma som du inte haft kontakt med. Detta påverkar att du inte känner dig trygg tillsammans med tjejer, vilket du uppfattar är ett problem för dig.

Självklart ska du hitta en tjej som du kan ha en personlig relation med och som du känner dig trygg med. Våga kontakta någon som du känner att du har förtroende till, även om det kanske inte är någon kvinnlig lärare, så kanske du har någon i skolan, fritidsgården eller via någon aktivitet som du kan anförtro dig till. Kanske vågar du kontakta BRIS, Friends eller någon annan ideell organisation som du kan samtala om vilka förändringar som behövs för att du ska kunna känna dig trygg tillsammans med kvinnor.

Du kommer hitta en kvinna som du gillar och vågar rå om med kärlek och värme! Många kramar, www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-10-14 klockan 10:44. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter