Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon 2015 kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «this 0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% – 2px); width:calc(100% – 2px);”>

JAAAAAAAA!!!! 🎉? #escSE #eurovision

Ett foto publicerat av Melodifestivalen (@melodifestivalen)

Måns Zelmerlöw vann med låten ”Heroes” i årets europeiska final och Sverige kommer därmed anordna sin sjätte festival. Tidigare har den genomförts i både Göteborg, Malmö och Stockholm och frågan bör kunna ställas som om den kommer anordnas i Friends Arena (med mer kapacitet för publikinsläpp än Globen, Liseberg och Malmö Arena) eller om SVT beslutar att anordna den på annan plats? Även om Friends Arena har vissa nackdelar när det gäller den tekniska plattformen, kan det gå att lösa på något sätt om SVT tänker på att anordna festivalen utifrån både TV-publik och publik som finns på plats i arenan.

Grattis Måns och teamet bakom dig. Lycka till på Vätternrundans Jubileumsfest på Nationaldagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2015-05-24 klockan 15:34. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter