Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Det gick inte allt för bra för Anton Ewald i årets Melodifestivalen med låten ”Natural”, både den internationella juryn och det svenska folket placerade honom på sista plats. Ewald lär kunna bli Sveriges Robbie Williams – underhållare inom många genres! 


Den 20-årige mannen från Stockholm har hunnit med mängder av uppträdanden, både som artist, dansare bakom flera framgångsrika artister (som exempelvis Danny Saucedo) och varit koreograf till olika nummer. Han är, i likhet med Robbie Williams, en mångfacetterad underhållare som kan bidra till framgångar (årets medverkan i Melodifestivalen dock ett undantag som bekräftar regeln).

Med ett bra självförtroende och bred erfarenhet från underhållningsbranschen har han en sund förmåga att kunna stå på sig och sina förmågor och kunskaper i en bransch där egoism och kapitalism kan råda och skapa en otrygghet för den enskilda underhållaren. Det gäller för en underhållare att kunna ha ”skinn på näsan” och veta var gräsen för bra och dåligt, rätt och fel och när man ska säga ja eller nej. Det är något som Ewald har lyckats med på ett sunt sätt och har framtiden framför sig med röda mattor.

En del människor hade räknat bort Robbie Williams från underhållningsbranschen efter sin tid i pojkbandet Take That, men han lyckades återupprätta en karriär där han spred kärleksfull glädje till fansen och människor runt om i hela världen. På likvärdigt sätt kan man räkna med att Anton Ewald kommer komma tillbaks och lyckas sprida kärleksfull glädje till människor. Det kan vara bra att årets Melodifestival gav Anton Ewald en tiondeplats, så att han får erfarenheter av att det går dåligt ibland, så att han kan känna känslan av succé. För Ewald kan underhålla och han kommer underhålla i flera olika genres under sin underhållningskarriär!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-03-15 klockan 18:42. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter