Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


I kärlekens namn säger vi ja till varandra!

Vi tillhör ”gamlingarna”, jag fyller 50 nästa år. Vi har varit gifta 27 år. För att hålla vårt förhållande levande kramas och pussas vi dagligen. Inte för att vi måste utan för att det känns bra! Det stärker vår samhörighet. När jag går iväg till köket kan jag stanna till och kyssa min man, han kramar mig i hallen o.s.v. Kroppslig närhet är viktig, dessutom tillför det endorfiner som man mår bra av.

Vi försöker att göra något lite speciellt 1 gång/månad. Bio, ute och äta pizza, luncha tillsammans.

I dagens samhälle är vi så stressade och jagade av våra jobb och andra krav. En relation kräver också arbete, men är extra viktig att vårda så att man har någon att vila och känna kärlek hos när det är tuff runtomkring.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-25 klockan 16:09. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter