Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Visst är det pirrigt att kunna träffa nya människor – speciellt när du ska dejta någon ny person.

För tänk om det kan vara drömprinsen i ditt liv som du så länge väntat på. Visst vill vi göra ett så gott intryck som möjligt, tänk om vi gör bort oss helt så att vår drömprins inte vill träffa oss igen eller slutar dejten med ”vi får höras av snart igen”, utan ens en kall kram som avsked.

Hur träffar vi egentligen nya människor som kan vara potentiella dejtare? Ett fenomen som blir allt vanligare är via mötesplatser på nätet. Visst kan det vara bra och lite spännande att knyta nya kontakter via nätet, men frågan är om det skapar samma spänning som andra kontaktvägar. För vem gömmer sig egentligen bakom de olika alias/nicknamen – ”Oscar32” eller ”Jessica1958”? Visst kan det vara intressant hur människor väljer sina nicknames, men det man skriver ger inte hela helheten, för kroppsspråket ger ett så mycket mer. Tänk dig själv hur du ska tolka en mening som ”du är grym”? Ska du tolka det positivt eller negativt, om du inte riktigt vet jargongen?

Mötesplatser via nätet – dejtingsajter och andra forum – kan vara intressant, men se till att inte det stannar vid det stadiet att ni bara chattar, för då finns risken att ni inte träffas överhuvudtaget eller att ni blir vänner. För är det syftet med att vara med i ett community när ditt mål är att dejta någon.

Krogen är ett vanligt sätt att knyta kontakter och här får vi träffa människor på ett helt annat sätt jämfört med mötesplatser på nätet. En nackdel i sig kan vara att visa besökare kan ha fått i sig någonting annat än bara läsk och kanske är som en jägare – att få något byte innan kvällen är slut. Visst kan det vara exalterande att få bli det bytet, men är det ditt syfte med att dejta?

Hur ska vi egentligen träffa vår drömprins på det bästa sättet? Många sätt finns, det finns olika sätt som passar olika människor. Vi tror att det kan vara bra att träffas IRL – i riktiga livet – på ett sätt där vi kan träffa varandra på ett sätt där vi kommer ihåg varandra dagen efter med allt vad kroppsspråket kan medföra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 06:58. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter