Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «”I det moderna Sverige 2012
borde det inte se ut så här…” eller ”På min tid såg det minsann inte ut så här…” – har du hört det förut om kommentarer i samband med förändringar, alla ska ha åsikter åt det ena eller det andra hållet…. men går det att förändra och förbättra på en och samma gång, så att alla blir nöjda och tillfredsställda?


Även om det finns
människor bakom statistiken och man har en vision, så går det inte alltid att tillfredsställa alla – oavsett om det handlar om politiska beslut eller om musiktävlingars vara eller icke vara. Man måste däremot ha en vision och samtidigt ha lärdomen om det historiska och det kan vara en svår balansgång i samband med beslut om förändringar.


Det går att tillvarata
det som är bra från det förgångna och kunna förändra till det ”moderna samhället” (vad det kan innebära i praktiken, då vad som är modernt är någonting subjektivt). Om du kan din historia, vet du vad som är gångbart och inte gångbart om vad som gör människor tillfredsställda och inte. Om du har förståelse kring hur samhället utvecklas och förändras, kan du medverka till att det förändras i takt med samhällsklimatet.


När det gäller Eurovision Song Contest
, går det att tillvarata det traditionella med moderna möjligheter – många cypriotiska låtar har utvecklats till att kunna vara en bra radiohit, samtidigt som man tillvaratar landets kulturella tradition.  Om Christer Björkman har tradition och modernt tänkande i beaktande och att det går att ha det hand i hand, kommer festivalen att kunna utvecklas i en kärleksfull anda och skapa en underhållningsform som kommer att vara tidsenlig med många klassiska hits…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-04-23 klockan 05:55. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter