Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vi vill alla se den där romantiska filmen som får oss känna fjärilar i magen. Besökare har svarat på vilken film de tycker är den mest romantiska filmen. 

Jenny Silfver Jenny Silfver:

”Sweet home Alabama” för att hon har gett upp och vill skiljas men till sist inser hon att det är hennes man hon vill vara med.Jag tycker att det är romantiskt för att det var hennes ungdomskärlek som hon ytterligare en gång inser att hon vill spendera hela sitt liv med.

 

Filmtips Jack Lenngren:

”Blue Crush”, mycket för den underbara naturen faktiskt. Det handlar som sagt om en tjej som bor vid havet och älskar att surfa. Hennes dröm är att bli en av dom mera kända ansiktena inom surfing. Samtidigt jobbar hon på ett hotell och stöter på en rik man. Ja, det är en fin, romantisk film.
Karolina Karlsson Karolina Karlsson:

Det måste vara ”Stolthet och Fördom”, den har allt. Den utdragna spänningen där man undrar om de får varandra, riktigt pirr i magen och mysiga omgivningar. Aaah.
Nina Riikonen Nina Riikonen: ”Dirty Dancing!”

Så romantisk, sexig, känslosam. Jag älskar repliken ”Nobody puts Baby in a corner”. Ååååh vad jag önskar jag kunde dansa så!

Ethel Granberg: ”Dagboken”

– ”Jag sökte dig och fann mitt hjärta”. Det är varje flickas dröm att finna sin andra halva och få kämpa för att behålla denna. Att hålla tårarna inne i slutet av filmen när de somnar in tillsammans i varandras armar är helt enkelt omöjligt!

Ethel Granberg

Amela Ibrahimkadic:

”Sömnlös i Seattle”. Filmen beskriver att kärlek är möjlig oavsett hur långt ifrån varandra man bor, oavsett ålder och erfarenheter, oavsett utseende, man kan klara av alla hinder som står i vägen när man blir förälskad. Den rätta personen finns där ute någonstans… för var och en av oss…..Var inte rädd att ta steget bara. Det är vad  filmen ger för budskap. Helt underbar film, med Meg Ryan och Tom Hanks.

Madeleine:
Den mest romantiska filmen jag sett är utan tvekan ”The Notebook”!!! En underbar film som får även hårdingarna att fälla en tår och känna att kärlek är något vi alla behöver och berörs av.

Mia Gustafsson:
”Dirty Dancing”. Det pirrar fortfarande i magen när jag ser den – trots att jag sett den minst 100 gånger. I denna film finns allt man kan önska i romantik – sexiga blickar, svallande känslor, ljuv smärta och glödande passion.

Eva Jonsson:
”Broarna i Madison County”. Vardagsromantik som verkligen berör en. Och för en gång skull är det äldre människor den handlar om.

Sophia Forsström-Vatav:
”The holiday”. För att den var romantisk och rolig film.  Jag gillade konceptet att två kvinnor bytte hus för att komma bort  från sina kärleksproblem och vill ta det lugnt men till slut hittar de tillbaka till kärleken och allt slutar lyckligt.

Martina Thor:
”Kärlekens val” där Julia Roberts spelar en tjej som tröttnat på alla kraschade förhållanden & tar jobb som personlig assistent till en rik, cancersjuk man. Det var länge sen jag såg den, men ingen film har slagit den i snyftfilmskategorin än för mig! Den är otroligt vacker!

Mikko Jönsson:
”Casablanca” – den är fortfarande oslagbar, – den har allt; – Romantik för envar!

Marcus Yng:
”The Princess Bride”, den är riktigt bra och romantisk och givande.

Gullveig Kettani:
”On the road to Madison”, ögonblicket i bilen då hon bestämmer sig för att trots allt stanna hos sin man är oerhört starkt. Just för det ögonblicket  (bland många andra) av känslostämning kan jag se om filmen i det oändliga.

Gunilla Andersson:
”Notting Hill”, så rart fumligt och hjärtevärmande allt i ett vackert London. Tänk att bo bakom en blå dörr.

Saphira Dag:
”The Notebook”. Den är så romantisk och underbar att du inte vet  om du ska skratta eller gråta.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-04 klockan 11:26. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter