Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Krama Mig ställer frågor till dig som besöker www.KramaMig.nu och här presenteras svar på tal.
USA-kalenderÄr du också en som stressar runt mellan hemmet, rx skolan, health arbetet och olika måsten? Har du haft tanken på att ibland kunna ta det lugnt och koppla av en stund? Boka in USA i din kalender redan i dag!


Vi tar ofta på oss saker
som vi ibland känner att vi inte vill. har lust att göra eller för att det är ett ”måste”. När du sitter på mötet och chefen  frågar om vem som kan skriva protokoll och du känner att du har allas blickar på dig eller när du är på barnens fotbollsträning och tränaren försynt frågar om du kan tänka dig att köra ungarna till fotbollsmatchen på lördag morgon. Visst har du ibland tänkt tanken att bara säga nej?


Du har 24 timmar att disponera
på ett dygn. Av dessa timmar är du i skolan eller på jobbet en tredjedel av tiden och minst en timme går åt att komma till och från skolan eller jobbet. Du sover sex timmar och kvar finns då nio timmar kvar på dygnet som du kan disponera till diverse måsten och kvar finns den ”kvalitetstid” som du kan koncentrera dig på det du egentligen har lust till och brinner för.


Genom att boka in USA
i din kalender kan du disponera din ”kvalitetstid” på ett bra sätt, utan att behöva ge en egentlig anledning till detta.  När någon frågar dig om du vill eller kan göra någonting vid ett tillfälle som du har bokat in USA i din kalender, kan du på ett lätt sätt säga att du inte kan. Ingen frågar om du kan flytta på dina inbokade saker, utan respekterar att du är upptagen på diverse saker.


Vad är USA, tänker du?
Det är inte landet i väst som åsyftas utan det står för ”Utan Särskild Anledning”! Det är tillfällen som du kan dra nytta av för att kunna göra saker, som du inte hinner med annars. Om du bokar in USA en timme i samband med lunch, hinner du göra dina bankärenden (utan att slippa stå en halvtimme i kö) eller utnyttja din spaupplevelse som du fick av chefen i julklapp….


Sluta stressa runt
på jobbet och i skolan! Boka in USA i din kalender och känn förändringarna inom dig! När du är harmonisk inom dig, kommer din kompetens och förmåga att komma andra till dels och det är vad andra vill och behöver. För vem ska göra ditt arbete, om inte du kan göra det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-01-22 klockan 13:21. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter