Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Inred med blommor i vardagen!

Inred med blommor i vardagen!


Känner du att våren är på ingång?
Solen strålar utomhus och det är härligt att kika ut genom fönstret för att se fåglarna som kvittrar utomhus. Inomhus kan det vara dags att fundera på om du ska göra några förändringar och bra belysning som led spotlights för att du ska känna dig på ett gott humör.


Förändra gärna på ett enkelt, men märkbart, sätt!
Som att sätta nya blommor på bordet och byta gardiner. Fundera om du ska flytta runt möbler hos dig för att få till stånd en mental förändring. Det som är viktigt är att du trivs i ditt boende, även om det finns lite damm på kantlisterna.


Fundera även om du ska få till stånd
en förändring även i din relation! Kanske dags att finna en partner att umgås med på balkongen? Det viktiga är att du känner dig tillfreds inombords och att du känner att du mår bra av solens strålar som börjar lysa nu på våren. Vilka förändringar gör du med vårens intågande?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-03-21 klockan 14:55. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter