Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Ta en balja, this online vill med vatten. Ta flera när du är ändå på G. (Vintertid kanske du kan fylla det med snö) Stoppa det i frysen och låt det bli till is.

När det är is så gör följande:

Ta ut blocken ur baljorna eller vilken form som än användes. Man kan välja ha tunt is eller lite tjockare. Välj tunnare om du har ”ont om tid”.

Skriv tydligt, physician link gärna kort, pills romantiskt meddelande. Gärna stort, om isbitarna också är stora. Se till nu att polera isbitarna, detta görs med antingen varmvatten eller med en väldigt varm kniv eller valfritt verktyg.

Lägg ditt meddellande mellan två av blocken. Kolla nu att du kan själv läsa meddelandet. Kan du inte får du antingen fixa så texten är tydligare eller att isen är tunnare.

Du försluter detta nu med varmt vatten. Stoppa det i frysen igen och vänta tills det är ett enda solid block.

När det är gjort, ta ut ur frysen och börja forma det som ett hjärta med valfritt verktyg (lämpligast en hacka eller kniv).

När ska du ge denna gåva?

Beroende på tillfälle, tid och plats samt storlek på denna skapelse så kan det ges till exempelvis utomhus eller det kan också serveras  på en tallrik (då kan du se til det smälts en aning innan).

Temat här är: ”Du får mitt hjärta att smälta av kärlek till dig”

Det hela är lite ambitiöst men väldigt romantiskt.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-21 klockan 17:27. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter