Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


I en hektiskt värld vi lever på där klockor, pilule mobilen och allt vad informationskällor än kommer förbi våra vägnar kan så simpla saker som att inte ha allt det vara guldvärd! Kidnappa din dejt/partner!

Låna ett hem. Ja, for sale du läste rätt, LÅNA ETT HEM. Inte där du eller han/hon bor. Inte där ni bor tillsammans. Inte heller hotell. Sommarstuga fungerar också. Huvudsaken är att
det är miljö som kräver ni båda slappnar av utan tanke på ”städning” av ert eget hem inför eller direkta kostnadsfrågor (hotell). Se till att tv:n inte går att slå på. Och om alls,
bara med tillgång till dvd-video spelare och att alla apparater med tidsvisare INTE visar några siffror.Hela poängen här är att bara DU ska veta tiden. Detta passar givetvis bäst bara då ni båda kan vara ledig, gärna över en helg. Din partner ska känna sig tidlös med dig. Det
är känslan här. Det här kräver också planering. Väljer du ändå vara hemma hos er själva eller hos dig, och att kanske till och med gå ut på restaurang eller bio så gäller det att planera vart ni ska gå och vilka platser ni ska undvika för att göra det hela tidslöst.

Exempel:

Dag 1.
Du kidnappar din partner redan från jobbet/skola/hemmet. Se till att ta ifrån denne mobil, klockor och allt sådant. Även plånboken är att tänka på. Ta med personen till affären så ni får handla tillsammans. Sätt på henne/honom ögonbindel. Låta han/hon få smaka och dofta på vad som kan tänkas serveras. Handla, åk hem (ögonbindeln på) och be henne/honom att sitta medan du lagar mat. Under tiden du lagar maten, servera gärna X något att småäta eller dricka, samtidigt att ni kan prata minnen, bra minnen om era möten tillsammans eller bara av livet. Detta ögonblick går till att få in stämning av romantik genom att prata positiva saker.

Servera maten, ta bort ögonbindeln. Maten behöver inte vara avancerat men fantasi kan ju önskas. Även om det bara är makaroner med korv, så gör figurer av korven eller färgsätt makaronerna på något sätt.

Fortsätt kvällen med massage, mys och DANS! Sätt på något klassiskt stycke eller kanske rent av er sång och dansa till den.

Lägg er tidigt! Sex eller inte? Ptja, helst inte. Dock är det individuellt. Även om sex frigör en del ämnen i kroppen som gör vi slappnar av bättre så kan det också vara en stress faktor. Att bara kunna bjuda på en god natts sömn är väldigt viktigt.

Nästa dag:
Gå upp tidigt, även om du väcker X, be han/henne att stanna kvar. Laga frukosten (du kan ha förberett frukosten eller del av den dagen innan) och servera det, ät och drick MED. Ta all tid i världen på er.

Oavsett vad du har plannerat att ni ska göra, fråga med din partner vad denne allra helst skulle vilja göra. Lite fingertoppskänsla här. Märker du att personen är lite tveksam och väldigt obeslutsam, le och säg att det inte är viktigt ifall denne inte vet. Om X har önskan att tex vilja sitta med sina frimärkssamlingar så låt han/hon göra det. Syftet med denna slags romantik är att du ska ge TID, kvalitetstid åt din partner som kanske behöver det. Kräver väldigt mycket att man kan vara oegoistisk här. För att din partner kanske vill leka med sitt frimärkssamling när du engagerar dig så betyder inte att den tiden denne får för just det inte ger DIG credits för det.

Om du har planerat saker, så håll det till basic saker såsom att ni går hand i hand i parker elelr besöker museum eller gör något som känns naturligt. Även att sitta en hel dag och lägga pussel ihop kan vara skönt för omväxlingens skull.

Och så kan det fortsätta med planerna och tiden. Levande ljus, bad, stämning och mera stämning och mängder av avslappning är A och O. Nästan lika bra som spa.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-21 klockan 17:29. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter