Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Detta tips är inte bara för dig och din partner utan även för dig och dina barn, föräldrar eller vilka du än kan tänkas vilja ge kärlek till.

– Lappar!
Japp. Det må vara vanligt men det ovanliga här är MÄNGDEN av lappar. Sätt lappar överallt. Gärna små och på ställen såsom i frysen, skolböcker, på datorskrivbordet, korken på linsvätskan… Pyttesmå lappar med personliga meddelanden på många, många och gärna (o)vanliga platser.

Har ni problemet med ni ägnar för mycket tid med varandra?
Har dagens teknologi förstört er vardagsromantik? Kommunicera annorlunda! Skriv vykort eller brev till varandra. The old fashion way! Detta fungerar även för par som har svårt att kommunicera med varandra. Mail, messengers och sms är bra men ibland är det för enkelt. Det behöver inte vara avancerat eller komplicerat.

Blomtradition!
Jobbigt med allt det där med ge rosor? Dyrt? För enkelt och traditionellt? Ge FRÖN! Har ni inte gröna fingrar så kan ni alltid skaffa små billiga växter såsom vattenblommor. Finns på djuraffärer. Inte speciellt dyrt heller.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-21 klockan 17:33. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter