Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Ibland känns det bra att bli omfamnad och kramad av någon, thumb website men vad händer om man får djupare känslor för denne? Om denne dessutom är exets kompis, kan det vara extra problematiskt.

Christina i Dalarna frågar:

”Hejsan! Under ett halvår dejtade jag och umgicks väldigt mycket med, idag, mitt ex. Jag tyckte jättemycket om honom och vi gjorde mycket roliga och trevliga saker tillsammans. Jag var jätteledsen när han gjorde slut ett tag, men nu till det tokiga.

Han hade en jättetrevlig kompis som jag stiftade bekantskap med. Efter den jobbiga tiden så ställde min nya vän upp för mig, tröstade mig och var en riktigt bra vän. Men under en tid så känner jag hur mitt hjärta slår snabbare när jag pratar med honom och träffar honom, även när jag tänker på honom. Jag tycker jättemycket om mitt ex fortfarande så det känns tokigt. Vad ska jag göra? Vad är det som händer med mig? ”

Melinda

Melinda

Melinda:
Hejsan på dig du!
Det som händer med dig kan vara att du känner dig utsatt. Lämnad. Ensam. ”Vem bryr sig om mig egentligen?” kanske ditt hjärta känner. Och svaret tycks uppenbart: Din nya bekantskap! Jag tycker inte att du ska göra något speciellt i nuläget. Vänta och se. Njut av de pirriga känslorna, men visa dem inte för exets kompis. Han är ju även din vän nu, och tro mig, du är inte tokig. Man kan tycka om flera personer samtidigt. Men att tycka om behöver inte vara något farligt… Det kan vara helt oskyldigt och trevligt också. Var glad att du har fått en så bra vän!  När du är helt säker på vad du vill – ta tag i det då.  //Kramar från Melinda”

Emelie Eliasson

Emelie Eliasson

Emelie:
Hej Christina! Det som ofta är så vanligt hos andra är att när vi tycker om en person riktigt mycket så söker vi närhet och ömhet hos andra när vi vet att vi inte kan få den ömheten och närheten hos den som vi egentligen tycker om. Man kanske kan kalla det för ”inbillade känslor”. Och det jag vill råda dig att göra är att bara låta det vara. Ge det tid och känn efter ordentligt.

Rusa inte in i någonting nytt då det kan såra både dig själv och andra. Jag hoppas att det löser sig! /Kramar från Emelie”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-11 klockan 18:06. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter