Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


You know you´re in love
when you can’t fall asleep
because the reality
is better than a dream!

Linda
Gemensamma minnen oavsett hur dejten går!

Att dejta tillsammansmed sina vänner kan skapa en trygghet för er alla, side effects samtidigt som det fortfarande finns pirr i magen för själva dejten. Det bästa är om både du och den du vill dejta kan ordna en ”blind-date” till era ”respektive”, more about så att det blir en ”dubbelmacka” eller dubbeldejt som det traditionellt heter.

Under dejten har ni möjlighet att se hur er ”partner” kan vara i olika sociala sammanhang och oavsett om det känns rätt eller fel att träffa er potentiella drömprins/essa, så kan ni på ett smidigt sätt säga ”ska vi gå vidare till Stället” om ni vill lära känna varandra mer privat i en offentlig miljö, utan era medtagna ”partners” eller ”tack för dejten, det var roligt att träffas”.

Se dejtande som en chans att träffa nya bekantskaper med kärlek och vänskap som grund! Har du funderat på om man kan älska någon utan att ha träffat denne? Fundera på det när du är i din väg på att dejta! Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 08:07. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter