Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «
Samir Jr Badran är godbiten från ”Paradise Hotel” som satt många hjärtan i brand. Kärlek och respekt till Samir Jr Badran som sprider kärlek och värme till människor omkring sig. Hur har du spritt kärlek i dag?Att dejta är roligt, pharmacy men är samtidigt kostsamt! En gång i månaden dejtar Sveriges 700 000 singlar och lägger ner ungefär 500 kronor vid varje dejt. Detta visar en undersökning som gjorts av match.com och som publicerats i Dagens Nyheter.

Mr Drömprins

Kostar att hitta drömprinsen…Krama Mig har tidigare berättat att det går att dejta för lägre än så, drugs beroende på vad ni vill göra. Det går att hitta på kärleksfulla aktiviteter som inte kostar för mycket, utan det gäller att skapa kvalité framför kvantitet under dejten. Det viktigaste ska vara att ni får möjligheten att lära känna varandra lite bättre, så att ni kan se om ni kan vara varandras själsfränder och om det finns potential att hitta en varaktig relation med varandra.

Att hitta kärleken är något som ska ske med mognad! Tänk dig ett gott vin, det måste mogna med tiden – precis så ska det vara med en sund, kärleksfull relation med en partner, något som ska växa fram med tiden! Det gäller att finna en gemensam grund att stå på i en relation och som bygger på en jämställd relation sinsemellan. Att låta ena parten vara den drivande och styrande är aldrig bra i längden och detta är något som ni redan i dejtingfasen kan märka – är det någon som verkar aktiv och dominerande när det gäller makt i en relation? Har någon en attityd som den andre inte gillar? Frågor som förhoppningsvis finner sina svar under den inledande dejtingfasen.

Dejting är, och ska vara, roligt för att hitta kärleken! Det går att skapa kärleksfulla tillfällen och det behöver inte kosta skjortan. Var kreativ och tänk ”outside the box”, så kommer du se att dejting är något kärleksfull er emellan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-02-15 klockan 08:29. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter