Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Redan från barnsben skapas en längtan efter den magiska kyssen.
Förmodligen har du hört sagor som ”Den fula ankungen” och ”Prinsessan på ärten”, där prinsen på slottet kommer på den vita hästen, ger dig en magisk kyss och du får gå på bal tillsammans med andra prinsar och prinsessor. Vad är det då som gör att kyssen är en symbol för det magiska och får oss att känna oss så lyckliga inombords?

Kyssen är en symbol för samhörighet, ändå finns det åsikter om öppenhet för denna samhörighetssymbol. Vissa tycker att vissa kyssar – den mellan två män eller två kvinnor – är mindre värda med olika argument, ”homosexuella får gärna älska varandra, men de behöver inte hångla öppet” är ett vanligt argument – som om inte heterosexuella gör det eller att man visar sin bröllopsring eller ett foto av sina barn. Alla har vi en längtan efter den magiska kyssen och närheten till en annan individ. För detta är något som vi alla har gemensamt – oavsett våra åsikter, religionstillhörighet, nationalitet och bakgrund.

Så låt oss alla få vara den prins eller prinsessa som vi vill vara – för även om kärleken inte varar för evigt, så låt den magiska kyssen vara för ett kort ögonblick!

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-04 klockan 11:41. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter