Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Att vara förälskad är något så underbart...

Att vara förälskad är något så underbart…

Mandy funderar kring kärlek:
”Hur vet man om man är kär i någon? Eller hur vet man om… man verkligen gillar någon?”

Krama Mig svarar:
Kärlek är något magiskt underbart! För de allra flesta känns det inombords när man är kär – en del beskriver det som att ha fjärilar i magen, this andra som att det vet man när man väl möter personen.

Hur har det varit för dig när du fått speciella känslor för någon? Blir du blyg eller känns det som att du pratar för mycket om saker som du vanligtvis inte pratar om? Känns det som att du blir varm inombords eller blir du röd i ansiktet? Det finns säkerligen tillfällen som du känner att det finns speciella känslor för någon annan person. Se till att du tar tillvara på dessa på ett positivt sätt och våga chansa – för att vara kär och galen är något som är bra och kan leda till en varaktig relation. Så våga känn känslor, få dejtingtips och se till att ta hand om människor som du har känslor för! //Kram www.KramaMig.nu
Mandy funderar kring kärlek:
”Hur vet man om man är kär i någon? Eller hur vet man om… man verkligen gillar någon?”

Att vara förälskad kan vara så underbart...

Att vara förälskad kan vara så underbart…


Krama Mig svarar:

Kärlek är något magiskt underbart! För de allra flesta känns det inombords när man är kär – en del beskriver det som att ha fjärilar i magen, look andra som att det vet man när man väl möter personen.

Hur har det varit för dig när du fått speciella känslor för någon? Blir du blyg eller känns det som att du pratar för mycket om saker som du vanligtvis inte pratar om? Känns det som att du blir varm inombords eller blir du röd i ansiktet? Det finns säkerligen tillfällen som du känner att det finns speciella känslor för någon annan person. Se till att du tar tillvara på dessa på ett positivt sätt och våga chansa – för att vara kär och galen är något som är bra och kan leda till en varaktig relation. Så våga känn känslor, clickdejtingtips och se till att ta hand om människor som du har känslor för! //Kram www.KramaMig.nu
Mandy funderar kring kärlek:
”Hur vet man om man är kär i någon? Eller hur vet man om… man verkligen gillar någon?”

Att vara förälskad är något så underbart...

Att vara förälskad är något så underbart…

Krama Mig svarar:
Kärlek är något magiskt underbart! För de allra flesta känns det inombords när man är kär – en del beskriver det som att ha fjärilar i magen, nurse andra som att det vet man när man väl möter personen.

Hur har det varit för dig när du fått speciella känslor för någon? Blir du blyg eller känns det som att du pratar för mycket om saker som du vanligtvis inte pratar om? Känns det som att du blir varm inombords eller blir du röd i ansiktet? Det finns säkerligen tillfällen som du känner att det finns speciella känslor för någon annan person. Se till att du tar tillvara på dessa på ett positivt sätt och våga chansa – för att vara kär och galen är något som är bra och kan leda till en varaktig relation. Så våga känn känslor, pagedejtingtips och se till att ta hand om människor som du har känslor för! //Kram www.KramaMig.nu
Okänd funderar:
”Jag vet inte vad jag ska göra. Allt började med att en okänd kille från skolan skickade en vänförfrågan till mig på Facebook, rx vilken jag accepterade. Han har efter det visat att han är intresserad av mig och vi har snackat lite grann i skolan, order tillsammans med våra gemensamma vänner. Mitt intresse för honom ökade, website tack var det intresse som han visade för mig, som sättet han hälsade på mig en dag och så… efteråt blev det inte så mycket mer, tyvärr.

Jag är fortfarande intresserad, mer än förr och vill så gärna börja snacka med honom! Men han visar inga tecken på att han är intresserad längre. I helgen tog jag modet (tack vare mina vänner) att skriva till honom på Facebook. Vi pratade en stund, innan jag sedan var tvungen att gå… Det var så underbart, att jag skrev med honom! Jag har velat skriva till honom igen, men vill inte verka för jobbig och då ser det verkligen ut som om jag är desperat. I skolan vågar jag inte hälsa, för då verkar det också som om jag är jobbig och så Jag vet inte vad jag ska göra. Vad är det han vill egentligen? Hur känner han för mig? Borde jag göra något? ”Playade” han mig bara? Jag är så förvirrad, hjälp mig!!”

Mänskliga relationer viktigt i vardagen

Mänskliga relationer viktigt i vardagen


Krama Mig svarar:

Att träffa människor, okända som kända, är ett bra sätt för att skapa bra kontaktnät för dig – oavsett om det gäller formella affärsrelationer eller personliga vänskaps- eller kärleksrelationer. Facebook är ett bra sätt att kunna nätverka och skapa ett kontaktnät som kan bidra till bra förutsättningar för dig – om du gör det på bra sätt och ser Facebook som ett kompletterande sätt till det personliga mötet som du gör i det verkliga livet.

Det är kul att du har etablerat en konversation med en okänd som du blivit intresserad av och förälskad i. Ni verkar ha skapat en viss grund i era samtal med varandra och det gäller att fortsätta med att skapa grunden för att se om ni ska ha någon form av relation med varandra.

Något som är viktigt är att ha samma mål med relationen med varandra, om du känner att han bara ”playar” med dig och du vill ha en varaktig relation, kanske han inte är din drömprins. Känner du att du har samma mål som han, så är det inget som hindrar att ni ha fortsatt kontakt med varandra, under förutsättning att ingen blir sårad av den andres avsikter.

Var inte förvirrad, ta kontakt med honom och bjud ut honom på en dejt! Gör romantiska saker tillsammans och känn efter inom dig om han är någonting att satsa på, utifrån dina mål och känslor. Vem vet, han kanske bara ger sken av att vara ”player” för att han inte vågar visa sina inre känslor.

Kärlek är någonting vackert och det gäller att skapa en mänsklig relation som bygger på tillit till varandra – se till att vårda den relationen och ha Facebook som en förströelse till den relation som du skapar i verkligheten! /Lycka till, kramar från www.KramaMig.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-10-27 klockan 07:30. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter