Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Linda Zunigas barn

Linda Zunigas barn

”Åh min man är bäst på att piffa till i vardagen speciellt när jag är sur och trött. Om jag sövt barnen i vår säng och somnat bredvid dem brukar han försiktigt väcka mig och så inbjuder han mej till en romantisk natt på golvet!!!

Han har brett ut alla täcken och filtar han hittat i huset och tänt lite ljus och så ’campar’ vi på golvet medan barnen sover sött i vår säng, information pills more about det knäcker lätt en lyxig hotellsäng i alla fall för min del =)

Kram på dej min Walter, världens bästa make!”
I en hektiskt värld vi lever på där klockor, ambulance mobilen och allt vad informationskällor än kommer förbi våra vägnar kan så simpla saker som att inte ha allt det vara guldvärd! Kidnappa din dejt/partner!

Låna ett hem. Ja, price du läste rätt, LÅNA ETT HEM. Inte där du eller han/hon bor. Inte där ni bor tillsammans. Inte heller hotell. Sommarstuga fungerar också. Huvudsaken är att
det är miljö som kräver ni båda slappnar av utan tanke på ”städning” av ert eget hem inför eller direkta kostnadsfrågor (hotell). Se till att tv:n inte går att slå på. Och om alls,
bara med tillgång till dvd-video spelare och att alla apparater med tidsvisare INTE visar några siffror.Hela poängen här är att bara DU ska veta tiden. Detta passar givetvis bäst bara då ni båda kan vara ledig, gärna över en helg. Din partner ska känna sig tidlös med dig. Det
är känslan här. Det här kräver också planering. Väljer du ändå vara hemma hos er själva eller hos dig, och att kanske till och med gå ut på restaurang eller bio så gäller det att planera vart ni ska gå och vilka platser ni ska undvika för att göra det hela tidslöst.

Exempel:

Dag 1.
Du kidnappar din partner redan från jobbet/skola/hemmet. Se till att ta ifrån denne mobil, klockor och allt sådant. Även plånboken är att tänka på. Ta med personen till affären så ni får handla tillsammans. Sätt på henne/honom ögonbindel. Låta han/hon få smaka och dofta på vad som kan tänkas serveras. Handla, åk hem (ögonbindeln på) och be henne/honom att sitta medan du lagar mat. Under tiden du lagar maten, servera gärna X något att småäta eller dricka, samtidigt att ni kan prata minnen, bra minnen om era möten tillsammans eller bara av livet. Detta ögonblick går till att få in stämning av romantik genom att prata positiva saker.

Servera maten, ta bort ögonbindeln. Maten behöver inte vara avancerat men fantasi kan ju önskas. Även om det bara är makaroner med korv, så gör figurer av korven eller färgsätt makaronerna på något sätt.

Fortsätt kvällen med massage, mys och DANS! Sätt på något klassiskt stycke eller kanske rent av er sång och dansa till den.

Lägg er tidigt! Sex eller inte? Ptja, helst inte. Dock är det individuellt. Även om sex frigör en del ämnen i kroppen som gör vi slappnar av bättre så kan det också vara en stress faktor. Att bara kunna bjuda på en god natts sömn är väldigt viktigt.

Nästa dag:
Gå upp tidigt, även om du väcker X, be han/henne att stanna kvar. Laga frukosten (du kan ha förberett frukosten eller del av den dagen innan) och servera det, ät och drick MED. Ta all tid i världen på er.

Oavsett vad du har plannerat att ni ska göra, fråga med din partner vad denne allra helst skulle vilja göra. Lite fingertoppskänsla här. Märker du att personen är lite tveksam och väldigt obeslutsam, le och säg att det inte är viktigt ifall denne inte vet. Om X har önskan att tex vilja sitta med sina frimärkssamlingar så låt han/hon göra det. Syftet med denna slags romantik är att du ska ge TID, kvalitetstid åt din partner som kanske behöver det. Kräver väldigt mycket att man kan vara oegoistisk här. För att din partner kanske vill leka med sitt frimärkssamling när du engagerar dig så betyder inte att den tiden denne får för just det inte ger DIG credits för det.

Om du har planerat saker, så håll det till basic saker såsom att ni går hand i hand i parker elelr besöker museum eller gör något som känns naturligt. Även att sitta en hel dag och lägga pussel ihop kan vara skönt för omväxlingens skull.

Och så kan det fortsätta med planerna och tiden. Levande ljus, bad, stämning och mera stämning och mängder av avslappning är A och O. Nästan lika bra som spa.
Med Krama Mig´s romantiska tips har du stor chans till få en romantisk kväll tillsammans med din älskade partner på ett naturligt och avkopplande sätt.


Romantiskt tips nr 41:
Helen tipsar: ”Huvudsaken är ATT du GÖR något. Och att du kommer ihåg små överenskommelser och genomför dem tillsammans. Tycker du inte det din käresta vill göra är kul måste du komma med ett bättre förslag! Som någon skrev tidigare TÄNK på din kära som något fint snällt roligt vackert, drugs även när ni inte träffas. ÖVERRASKA varandra, inte hela tiden, men då och då, särskilt då du eller den andre är sjuk, hängig eller har andra problem som jobbet, skolan, barnen eller EKONOMIN. Ekonomi är en av de saker som kan få en människa att känna sig värdelös. VISA hur mycket personen betyder trots allt. OCH du SOV inte bort er tid tillsammans eller sätt inte alltid alla andra före eller att du minsann alltid varit sån eller har gjort så. VILL du vara den bäste för din kära så VAR det annars kan det kvitta – vill du inte göra dessa saker…GÖR SLUT, så den andre åtminstone får en chans att bli lycklig UTAN DIG!”


Romantiskt tips nr 42:

Sofie tipsar: ”Chokladdoppade jordgubbar är jättegott och romantiskt!”


Romantiskt tips nr 43:

Sara K tipsar: ”Har du någon du älskar? Som inte bryr sig om dig? Gör så här: Köp något fint åt denna personen. Och om du inte vågar ge den till denna personen. Lägg den vid dörren. Och skriv ditt namn på en lapp o lägg över paketet. Glöm inte en viktig sak: Skriv att du älskar den personen!! LYCKA TILL!!!!!”


Romantiskt tips nr 44:

Samina tipsar: ”Smyg ner en lapp i din partners jackficka där det står hur mycket han betyder för dig. Senare när han ska fiska upp något ur sin ficka, hittar han din lapp och förhoppningsvis fortsätter dagen med ett stort leende på läpparna.”


Romantiskt tips nr 45:

Therese Berglund berättar: ”Jag var hemma hos en kompis. Helt plötsligt sa hon att hon skulle ut och träffa en kompis. Jag skulle stanna hos henne så jag satte mig vid MSN. Efter en stund loggade denna kompis in på MSN och jag frågade om inte han var och träffade min kompis. Då loggade han ut. Jag blev misstänksam och började gå mot dörren. Då höll min kompis låtsas syskon fast mig för att jag inte fick gå ut. Jag blev nervös för jag visste inte vad det var. När jag väl fick komma ut så var det massor med ljus som formade mitt namn och ett hjärta.

I hjärtat låg det e bukett med röda rosor och en cd-skiva. På cd-skivan var det bilder på mig och killen som hade gjort det här och den bestod av en låt där han sjöng om mig. Det var det mest romantiska som jag varit med om.”


Romantiskt tips nr 46:

Mia Gustafsson tipsar: ”Att få en lapp i sin matlåda där det står ”Jag ÄLSKAR dig baby” är mer romantiskt än vad man kan tro. Det hände mig häromdan – eftersom min kille är så gullig. När jag öppnade lådan och såg lappen så gick det som en stöt av lycka och kärlek igenom mig.”


Romantiskt tips nr 47:

Kjell Segerlund tipsar om en romantisk helg: ”Vi åker iväg en helg på våren och hösten, då vi bara är tillsammans. Vi tar in på hotell, äter god mat och bara njuter tillsammans.”


Romantiskt tips nr 48:

Daniel Johansson tipsar: ”Jag brukar skicka små, romantiska SMS till min partner med” Puss och Kram, din för evigt” och ”Jag ser fram emot i kväll”. Det uppskattas och skapar en romantisk stämning när jag träffar min partner.”


Romantiskt tips nr 49:

Niclas Ström tipsar om vardagsromantik: ”Jag tycker att den vardagliga romantiken är viktig. Min flickvän kommer alltid hem innan jag kommer hem från jobb. För att pigga upp henne efter en jobbig dag på jobb brukar jag skriva en gullig lapp och hänga på kylskåpet. På så vis får hon något trevligt så där innan hon börjar på att laga mat. Små söta gulliga l appar över huvudtaget är alltid uppskattat! Ett enkelt sätt för att göra kvinnan jag älskar glad!”


Romantiskt tips nr 50:

Johanna Eriksson tipsar: ”Jag gillar att överraska min pojkvän, när han som minst förväntar sig något extra. Det handlar inte bara om högtider som Alla Hjärtans Dag, julafton eller födelsedagar, utan även en jobbig tisdagskväll när han haft det som jobbigast på jobbet. När jag överraskat Daniel, min pojkvän, så har det varit tillfällen som att jag skickat blommor till honom på hans jobb med meddelande som ”When a man loves a women”, men ändrat texten till ”When Johanna loves Daniel” och personligt meddelande om något romantiskt tillfälle som vi nyligen haft. Jag gillar överraskningar, både att bli överraskad och att överraska. Man ska aldrig göra något bara för att man måste, som till exempel Alla Hjärtans Dag, utan för att man vill och ärligt menar det.”

Andreas Skoog berättar om en stor designer och hans betydelse för modevärlden:

När jag tittar på Giorgio Armanis kostymer känns det som att Armani är en designer som har hittat nyckeln till elegans. Det handlar inte om att hänga på sig massa smycken, about it att välja de djärvaste snitten för att utmana eller att sticka ut med udda materialval.

Armanis kostymer är enkla, sildenafil avskalade och uppfyller alla krav på elegans. Faktum är att han själv lär ha sagt att ”when I think about elegance, dosage I think of how one achieves it only by silencing loud trends.” Det tror jag är lite av kärnan i elegans. Riktig elegans är inte att slaviskt följa dessa högljudda trender, ofta är det snarare ett konservativt begrepp.

Karriären började som fönsterskyltare
Giorgio Armani

Giorgio Armani
Bild: vogue.fr


Giorgio Armani inledde sin modekarriär som fönsterskyltare på varuhuset la Rinasciente i Milano, och medan han jobbade där blev han upptäckt och erbjuden arbete som designer. 1975 startade han företaget Armani, och sedan dess har det minst sagt gått framåt. Denne modeskapare som har lyckats skrapa ihop en personlig förmögenhet på 5,3 miljarder dollar, har gjort sig känd för sina välskräddade men avskalade herrkostymer i 1930-talsanda. Hans kostymer har länge hållit sig till en och samma grundsilhuett, och det har sin förklaring i att Armanis kollektioner skiljer sig mycket lite från år till år. Giorgio hittade en ultimat grundform, och den bygger man fortfarande på. Det enkla och eleganta snittet har blivit ikoniskt i sig självt.

Det faktum att Armanis kollektioner inte skiljer sig särskilt mycket från varandra är bara ett bevis på att han har hittat framgångsreceptet för elegans, och när man har en i stort sett fulländad kostym så behövs inga stora ändringar. Armanis kostymer är tidlösa och så nära fulländade det går att komma. Armani är en entreprenör som studerade medicin och fotografi innan han genomförde militärtjänstgöring. Under tjänstgöringen fick han bland annat vara i ett militärsjukhus, och den upplevelsen fick honom att inse att läkaryrket inte var något för honom. Samtidigt som Armani jobbade för Nino Cerutti som upptäckte honom på la Rinasciente frilansade han som designer och kunde ha uppemot tio uppdragsgivare på en gång.

Många bollar i luften


Trots att Giorgio Armani drev ett modeföretag så verkar han aldrig ha kunnat låta bli att ha massor av sidoprojekt. Han har tagit fram parfymer, öppnat caféer och restauranger. Inte nog med det, han har även skapat Armani/Casa som designar möbler, han har designat en mobiltelefon åt Samsung och mycket mer. Något som också är värt att sätta på Armanis meritlista är att han har klätt ett antal skådespelare och andra berömdheter, både i filmer och till festliga tillfällen, framför allt Oscarsgalan. Han har bland annat designat kläderna till filmen American Gigolo från 1980 och Christian Bales karaktär Bruce Waynes kostymer i filmen Batman – The Dark Knight. Och är det någon filmkaraktär som är välklädd och rör sig med maximal elegans, vem är det om inte Bruce Wayne?

>>> För dig som är modeintresserad – www.ellos.se! <<<

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-03-04 klockan 06:42. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter