Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Kom ihåg de bra minnena och gå vidare som vänner om det går…

När människor skiljs åt från en relation minns man gärna lätt de små konflikter som funnits i samband med själva uppbrottet. Du minns bråket om vem som gjorde vad och varför ingenting fungerade. Du minns sällan varför du gick in i relationen och de vackra egenskaper som din partner hade (och som förhoppningsvis finns kvar).

Det finns en orsak till att du ville gå in i relationen och det finns en orsak till att du vill lämna relationen. Att det inte fungerar nu får inte överstiga de minnen som du hade från relationen som du hade med din partner.


Se saker ur det positiva perspektivet – alla kommer inte överens med alla, men det gäller att se det goda ur en relation. Se det ljusa från det förflutna, det goda i nuet och se framåt med goda förutsättningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-09-23 klockan 08:58. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter