Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «En relation som präglas av en dialog mellan parterna i relationen är den relation som har störst förutsättningar till att överleva på lång sikt.

Relationer som bygger på en dialog visar på att det finns en vilja på samhörighet och att det finns ett engagemang i kommunikationen mellan dem som ingår i relationen. Med en dialog går det att förändra och förbättra saker, pills genom att aktivt föra ett samtal där alla både lyssnar och delar med sig om vad som fungerar bra och vad som kan förbättras.

I dag kan det vara så att det är för lite dialog och för mycket exponerande av en själv. Tjejer som tar selfies och lägger upp på Instagram (och killar också för den delen), troche semesterfirande som vill visa att det varit mycket aktiviteter och upplevelser för stunden. Folk som visar upp olika titlar för att försöka få status och bekräftelse av andra.

Med dialog mellan individer går det att skapa ett mer långsiktigt tänk än bara för stunden. En dialog i en relation kan vara så mycket mer än bilden på caféet eller på badstranden och titlarna som en har på sitt visitkort.

För med en dialog kan du skapa en samhörighet som bygger på en ömsesidighet och respekt mellan individerna och som är jämlikt sinsemellan. Det är vad en bra dialog i en relation bygger på och för att nå dit krävs det en vilja och engagemang från alla i relationen att kunna kommunicera (lyssnande och samspråkande). För det kan vara så mycket mer värt än tillfälliga statusar och exponeringar som envar tar del av på olika sociala medier.

Ha viljan och engagemanget att ha en kommunikation med andra som du vill ha en långvarig relation med. Dialog är sund grund och svaret på hur du kan ha en sund, långvarig relation!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2015-08-23 klockan 17:34. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter