Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Det är få artister som är omåttligt populära och som kan sprida kärlek och glädje
genom sina uppträdanden. Dima Bilan – född på julafton 1981 – är ett musikunder från Ryssland och som många vill ska vara dess egen Jultomte.

Dima Bilan är Rysslands musikunder

Dima Bilan är Rysslands musikunder


Med låten ”Believe”
vann Dima Bilan Eurovision Song Contest 2008 och Ryssland fick sin första seger någonsin i denna festival. Låten passar till många tillfällen; som exempelvis en vacker sång till bröllop och är en härlig, stämningsfull kärlekssång som handlar om att våga tro på sig själv, vad som än händer och sker. 2006 deltog Dima Bilan med ”Never let you go” och hamnade på en andraplats och tangerade den ryska artisten Alsous placering år 2000.


Han har deltagit totalt fyra gånger
i den ryska uttagningen till Eurovision Song Contest, år 2005 och 2012 nådde han inte riktigt fram för att bli Rysslands representant i tävlingen, 2012 kunde det blivit tredje gången gillt för musikguden.


Med kärlek bjuder Dima Bilan in
sin publik backstage, så att showen blir underhållande även under pauser. Se kärleksfull pausunderhållning.


Dima Bilan har mottagit
många fina priser för sina goda prestationer, i MTV Russian Music Award för ”Best Performer” och ”Best Actor” och andra utmärkelser och har haft en framgångsrik karriär under närmare hela 2000-talet, med bland annat låten ”Nochnoy Huligan”.


Många karriärer har Dima Bilan
– bland annat har han vid sidan av sin sångkarriär även en framgångsrik kärriär inom modevisningar och han lyckas också förföra med en kärlekssång, som bara han och den svenske artisten Basshunter lyckas med.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 21:08. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter