Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «I dag blir det festligheter, case
då de olika Nobelprisen delas ut för olika prestationer som genomförts. EU tilldelades Nobelpriset 2012 och att unionen tilldelats detta pris har både kritiserats och rosats.


Värt att tänka på
när det gäller fred och sätt att arbeta för att skapa fred är att börja från grunden – att värna om nära och kära och gärna med kramen som vapen. Eller som Johnny Logan sjöng i Eurovision Song Contest 1987; ”Hold me now, don´t cry… and I will know that we are apart, will always be together. For ever in love, what do you say when the words are not enough?”


Du kan skapa din egen Nobelfest
, genom att visa vad du känner för människor i din omgivning och ge dem kärleksförklaringar! Det går att skapa kärlek och värme, både i freds- och krigstider (även om förutsättningar är bättre när det inte råder krig i ens omgivning). Varför inte stödja Unicef eller Röda Korset och samtidigt få skattereduktion i nästa års deklaration? Varför inte bjuda din älskade på en romantisk weekend i vår eller bara ge positiva ord till någon som du träffar i dag? Möjligheterna är många, det är bara du som begränsar dem.


Vi kan alla skapa förutsättningar
för att det blir bättre i vår egen omgivning och för våra medmänniskor – vi kan skapa vårt eget Nobelfest och tilldela varandra olika priser. Hur vill du skapa din fest?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-12-10 klockan 07:40. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter