Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Elin, som ställde en fråga om hur hon kan bli av med svartsjukan, har skickat ett nytt mail till Krama Mig, där hon berättar:

”Jag var ledsen, svartsjuk och kände mig bedrövlig. Jag kände mig svag och att vara svartsjuk är ju typ tabubelagt i det här landet. Så FÅR man ju faktiskt inte känna, än mindre får man reagera och agera på sina känslor om man ska uppträda ”exemplariskt”.

Mina skuldkänslor som jag hade lättades lite, tack vare det svar som Krama Mig gav och jag har arbetat till och från ganska hårt för att få mitt förhållande att fungera. Det mesta löste sig när jag började arbeta heltid och helt enkelt inte hade lika mycket tid och ork att lägga på ”svartsjukefunderingar.”

Jag vet inte vad jag ska skriva, men tiden läker det mesta, och idag känner jag tillit och förtroende för min sambo, dock något han inte fått gratis, utan fått jobbat sig till han med. Men utdelningen är nu för oss båda… jag känner mig trygg, och han kan göra ”normala” saker som att resa och träffa kompisar osv utan massa bråk!

Men visst, kommer svartsjukan tillbaka rätt som det är med dunder och brak, men jag kan åtminstone hantera den bättre nu än vad jag kunde förr. Älska dig själv och gör saker som DU mår bra utav är de bästa råd jag kan ge… och fria hellre än fälla ;)”

Bra att förhållandet är bättre!


Det är glädjande att höra att du kan hantera din svartsjuka på ett annat sätt i dag än vad du gjorde för ett år sedan. Krama Mig håller med om att tiden läker många sår, även om det är en process som båda parter i en relation måste arbeta med. Fortsätt att kämpa för en sund relation med din partner, så kommer du se att tillit och öppen kommunikation är bra. //Kramar från Krama Mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-02-24 klockan 11:30. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter