Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Jag är en tjej på 18 år och har en tjejkompis som varit tillsammans med en kille i två år. Min tjejkompis är bara med honom och har slutat ringa och smsa mig. Jag saknar henne så mycket och skulle göra vad som helst för henne och för att vår vänskap inte ska försvinna. // Elin”

Vänskapsrelationen minst lika viktig som kärleksrelationen


”Kärleken kommer och kärleken går, more about men vänskapen består”, ailment säger talesättet och innebörden är väldigt enkel; vänskap är viktigare än kärlek och det gäller att vårda sin vänskap och inte tappa kontakten med sina vänner. Att sluta ta kontakt med sina vänner, bara för att man har en kärleksrelation är inte bra i längden för den som väljer kärleken för vänskapen eller den som finns där och ställer upp för vänskapen.

Ställ dig frågan om vad som är viktigt för dig, vad känner du inför hennes val att prioritera kärleken med en partner framför vänskapen med dig? Hur långt är du egentligen beredd för att göra vad som helst för henne? Är vänskapen så viktig att du gör vad som helst, när inte hon gör det? Ställ dig frågorna och försök få svar på dessa. En kärleksrelation med någon behöver inte förhindra en vänskapsrelation med en annan, det ena ska inte behöva utesluta det andra för det går att kombinera. Lycka till! // Kramar från Krama Mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-01-03 klockan 08:42. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter