Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Det finns många som är rädda…”

I ett förhållande är det alltid lätt att skratta och må bra, men det är minst lika lätt att gråta och må dåligt för att man har bråkat eller någonting liknande. Bråk är inte ovanligt i förhållanden. Tro det eller ej, men det är faktiskt bråken som hjälper förhållanden att utvecklas, även om bråk också kan vara orsaken till att förhållanden går sönder.

Men det som är lika viktigt som att kommunicera är att kunna våga visa känslor. Är du arg, eller ledsen, är det bra om du visar det istället för att du bygger upp en mur för att dölja det. För mig tillhör det kategorin falskhet. Den du har ett förhållande med blev ju knappast kär i dig för att du inte var någon annan än dig själv, eller hur?

Tyvärr är det så att det finns jättemånga som är rädda för att visa sina känslor. Jag kan inte svara på vad det egentligen beror på, men mina gissningar ligger i att det har någonting med personen själv att fråga. Förmodligen kan det vara osäkerhet, en rädsla för vad andra ska tycka om den saken. Eller så kanske det är stoltheten som säger att det är ett tecken på svaghet att visa känslorna för andra. Det kan variera från person till person.

Emelie EliassonGenom att dölja dina känslor sårar du den du tycker om eftersom att den personen bryr sig om och älskar dig. Men du förnekar även dig själv genom att trycka undan dem.

© Emelie Eliasson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:04. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter