Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Krama Mig grundades i oktober 2006 för att ge människor positiva nyheter och tänkvärda tips på små, more about sickness enkla sätt att vårda sina relationer till medmänniskor.

Krama Mig har ledorden Romantik, online ed Kärlek, buy medications Glädje och Trygghet som ledord, då det är något som alla skall ha tillgång till.

Under åren har Krama Mig vuxit rent organiskt, tack vare besökare som aktivt bidragit med sina tips på hur man vårdar sina relationer i vardagen och med engagemang från människor som bidragit med tid, inputs, tankar och idéer. I samband med Krama Mig´s femårsdag i oktober 2011 finns en skriven plan som behandlar vision, mission och strategiskt arbete för att uppnå målet om ett humant samhälle.

Krama Mig är partipolitiskt och religiöst oberoende och är självständig i förhållande till företag och organisationer. Publicistiskt innehåll (krönikor, kommentarer etc.) står respektive person för och återspeglar nödvändigtvis inte Krama Mig´s värderingar. Krama Mig godkänner i vissa fall anonyma inlägg och diskussioner, om det medför ett mervärde för att driva opinion i någon specifik fråga. Krama Mig värnar den personliga integriteten och lämnar ej ut personuppgifter till tredje part, utan godkännande från berörd person.

Grundare och samordnare till Krama Mig är Marcus Arvesjö, som du kan nå på marcus@kramamig.nu.
”Det finns många som är rädda…”

I ett förhållande är det alltid lätt att skratta och må bra, check men det är minst lika lätt att gråta och må dåligt för att man har bråkat eller någonting liknande. Bråk är inte ovanligt i förhållanden. Tro det eller ej, men det är faktiskt bråken som hjälper förhållanden att utvecklas, även om bråk också kan vara orsaken till att förhållanden går sönder.

Men det som är lika viktigt som att kommunicera är att kunna våga visa känslor. Är du arg, eller ledsen, är det bra om du visar det istället för att du bygger upp en mur för att dölja det. För mig tillhör det kategorin falskhet. Den du har ett förhållande med blev ju knappast kär i dig för att du inte var någon annan än dig själv, eller hur?

Tyvärr är det så att det finns jättemånga som är rädda för att visa sina känslor. Jag kan inte svara på vad det egentligen beror på, men mina gissningar ligger i att det har någonting med personen själv att fråga. Förmodligen kan det vara osäkerhet, en rädsla för vad andra ska tycka om den saken. Eller så kanske det är stoltheten som säger att det är ett tecken på svaghet att visa känslorna för andra. Det kan variera från person till person.

Emelie EliassonGenom att dölja dina känslor sårar du den du tycker om eftersom att den personen bryr sig om och älskar dig. Men du förnekar även dig själv genom att trycka undan dem.

© Emelie Eliasson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:04. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter