Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Ibland stöter man bort någon, ask som betyder mer än vad man trott…”

I mitt fall är det så. Jag träffade en helt underbar person när jag kom till Wiks Folkhögskola och när han förklarade att han ville ha mer än bara vänskap blev jag rädd och tog väldigt mycket distans. Den senaste tiden har jag varit väldigt rädd för känslor, ampoule på grund av hur jag har blivit behandlad av de flesta.

Just på grund av den rädslan har jag inte vågat ge mig in i ett förhållande, trots att jag verkligen trånar efter kärlek. Den här gången föll jag dit ordentligt, fick starka känslor för personen ifråga, men nu när jag själv har erkänt det för mig själv och tog steget insåg jag att det var för sent. Han hade redan beslutat att gå vidare och inte ta chansen längre. Men vem kan klandra honom?

Jag var så splittrad som person, och den enda anledningen till att jag hade kommit till skolan var för att hitta mig själv och utvecklas som person. Men så träffade jag honom och känslorna kom.

Jag hade verkligen inte väntat mig det och det var nog chocken över att ha träffat en person som hade en helt underbar personlighet som gjorde att jag blev rädd. Han brydde sig, höll sig nära mig och fick mig att känna mig trygg. Han var en sådan kille som jag så länge har letat efter men som jag, mer eller mindre, hade gett upp hoppet om att hitta. Så dök han bara upp och jag blev rädd, rädd för att han skulle komma mig för nära. Men mest av allt var jag rädd för att bli så där kär i honom för att sedan skiljas från honom då skolan är slut. Att ta distans till honom var ett stort misstag som jag verkligen ångrar. Och nu när jag har förlorat honom inser jag att jag inte visste vad jag hade förrän jag förlorade honom. Om ni, som läser detta, någonsin hamnar i samma situation: våga ta steget och stöt inte bort honom/henne.

Emelie EliassonAtt stöta bort någon som ni har känslor för och som känner samma för er är det sämsta ni kan göra. Då förlorar ni personen och sitter med samma ångerfullhet som jag gör.

© Emelie Eliasson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:12. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter