Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Det är positivt att få barn”

Det går inte en dag utan att jag hör om graviditeter överallt och jag förstår det bara inte. Visst är det en positiv sak att få barn (de är ju, illness som man brukar säga, sickness vår framtid), men varför känns det som att det bara blir allt mer yngre tjejer som skaffar barn? Tjejer som inte ens har hunnit gå ut skolan. Är det årets nya ”mode” att skaffa barn i tidig ålder?

Jag säger inte att det är dåligt att skaffa barn. Det är en välsignelse att ett barn får komma till världen, men varför skaffa barn när man fortfarande går i skolan och inte har hunnit börja sitt liv ännu? Det är ett stort beslut, ett stort ansvar som kräver oerhört mycket uppmärksamhet. Om man känner att man kan och verkligen vill så visst, varför inte… Men kan man då också säga att man helt säkert vet att barnet får en trygg uppväxt?

Hur tänker dessa ungdomar egentligen när de anser att de är redo för att bli föräldrar? En bekant till mig har nyligen fått barn med sin kille och de ser ut att vara lyckliga tillsammans. Men att se på dem och samtidigt veta att killen är alkoholist och brukar bråka ofta får mig att börja fundera över deras tankesätt. Hur kan de anse att det är tryggt för barnet om pappan dricker och bråkar ofta? Att tjejen i sig låter det ske förstår jag inte riktigt heller, om de inte hade planerat att lära upp barnet att bli till en liten gangster förstås.

Emelie EliassonIbland undrar man ju, vart världen är på väg.

© Emelie Eliasson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:27. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter