Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Uppskatta kärleken! Ibland kan det vara väldigt svårt att uppskatta kärleken när det inte går som man vill, till exempel när en person man tycker om inte är intresserad av att ha ett förhållande med en, när en partner är otrogen eller när förhållandet tar slut. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag hatar kärlek, och jag tror att det är en kommentar som alla har yttrat åtminstone en gång.

Man måste ge för att få. Visst gör det ont att älska någon, man ger en annan en stor del av sig själv, och vill man leva med den personen är ditt liv hans/hennes och tvärtom. Trots att jag själv är rädd för att släppa in andra människor för nära inpå tycker jag ändå att det är värt det. Man får erfarenhet, lär sig andras och sina egna brister såväl som bästa sidor.

Är det så svårt att acceptera att det ibland gör ont att älska? Det är bara naturligt och hur ont det än gör är det ändå smärtan som är orsaken till att vi utvecklas som personer när det kommer till känslor. Och smärtan hör till, oavsett hur mycket man helst av allt vill slippa. Men om ni blir sårade, tänk då på att smärtan ni känner är ett bevis för att ni inte är döda känslomässigt.

Emelie Eliasson© Emelie Eliasson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:21. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter