Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Varför finns fördomar?”

Varför så mycket fördomar gentemot homosexualitet? Vad är det för fel i att ha ett förhållande med någon av samma kön? Män tycker ju att det är attraherande när två kvinnor kysser varandra, varför är det då så vidrig med homosexuella som har förhållanden?

När du blir förälskad, är det då i personens kön? Eller är det kanske utseendet du blir kär i? Personligen så anser jag att det inte är kärlek om du vill ha en person på grund av utseendet, då är det enbart attraktionen som talar. Förvisso kan man tycka att utseendet är en del av den man är, och visst är den det, men bara för att man har ett visst utseende säger det ändå ingenting om vem man är.

Jag tycker att det verkligen är synd och skam att det är så mycket ytlighet bland oss, och att det samtidigt finns så många som föraktar kärleken. Sann kärlek är inte ytlig och den är inte hemsk. Du kan vara olyckligt kär, ja, men jag vill inte påstå att det finns något som heter olycklig kärlek. Kärleken är det vackraste som finns, och utan den skulle nog mänskligheten inte ha existerat, men den handlar inte om utseende. Kärleken har ingenting med utseendet att göra, den bekräftar bara det vi känner för någon, våra känslor inombords.

Emelie Eliasson© Emelie Eliasson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:10. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter