Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Finns det något vackrare än kärlek? Att se kärlek mellan två personer är en sak, men att uppleva den själv är någonting helt annat. Det är den där underbara känslan som går som ett rus genom en, som inte går att sätta ord på. Det tragiska är att det inte är alla som vill ha kärleken i sina liv. Vissa föraktar den, andra hatar den, men då vill jag gärna ha svar på min fråga: varför hatar och föraktar ni kärlek?

Precis som livet är kärleken en gåva som är alltför dyrbar för att den ska förkastas. Vi borde ta vara på den de gångerna då vi får uppleva den, då vi kanske hittar ”den rätte” som vi vill spendera resten av våra liv tillsammans med.

En människa kan dö, men det kan inte kärleken. Kärleken lever vidare, från generation till generation och kommer att fortsätta så tills den dag då mänskligheten dör ut – om den nu gör det. En människa lever oftast inte längre än hundra år, om ens det, så varför slösa bort dyrbar tid till att haka upp sig på motgångar och elände, som vi ändå kan ta oss igenom bara vi har kärleken som stöd? Vet du att du har folk som du älskar och som älskar dig tillbaka bakom din rygg när du har det tufft, då kan du klara allt. Du kan gå genom eld och vatten, bryta ner vilka hinder som helst. Du kan säga att du hatar en person, men hata är ett starkt ord och kan bara växa fram ur kärlek.

Emelie EliassonSå du som hatar kärlek, ställ den här frågan till dig själv: vem vore du om du inte hade haft kärlek runt omkring dig?

© Emelie Eliasson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:15. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter