Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Varför finns fördomar?”

Varför så mycket fördomar gentemot homosexualitet? Vad är det för fel i att ha ett förhållande med någon av samma kön? Män tycker ju att det är attraherande när två kvinnor kysser varandra, approved sick varför är det då så vidrig med homosexuella som har förhållanden?

När du blir förälskad, price är det då i personens kön? Eller är det kanske utseendet du blir kär i? Personligen så anser jag att det inte är kärlek om du vill ha en person på grund av utseendet, då är det enbart attraktionen som talar. Förvisso kan man tycka att utseendet är en del av den man är, och visst är den det, men bara för att man har ett visst utseende säger det ändå ingenting om vem man är.

Jag tycker att det verkligen är synd och skam att det är så mycket ytlighet bland oss, och att det samtidigt finns så många som föraktar kärleken. Sann kärlek är inte ytlig och den är inte hemsk. Du kan vara olyckligt kär, ja, men jag vill inte påstå att det finns något som heter olycklig kärlek. Kärleken är det vackraste som finns, och utan den skulle nog mänskligheten inte ha existerat, men den handlar inte om utseende. Kärleken har ingenting med utseendet att göra, den bekräftar bara det vi känner för någon, våra känslor inombords.

Emelie Eliasson© Emelie Eliasson
Finns det något vackrare än kärlek? Att se kärlek mellan två personer är en sak, order men att uppleva den själv är någonting helt annat. Det är den där underbara känslan som går som ett rus genom en, som inte går att sätta ord på. Det tragiska är att det inte är alla som vill ha kärleken i sina liv. Vissa föraktar den, andra hatar den, men då vill jag gärna ha svar på min fråga: varför hatar och föraktar ni kärlek?

Precis som livet är kärleken en gåva som är alltför dyrbar för att den ska förkastas. Vi borde ta vara på den de gångerna då vi får uppleva den, då vi kanske hittar ”den rätte” som vi vill spendera resten av våra liv tillsammans med.

En människa kan dö, men det kan inte kärleken. Kärleken lever vidare, från generation till generation och kommer att fortsätta så tills den dag då mänskligheten dör ut – om den nu gör det. En människa lever oftast inte längre än hundra år, om ens det, så varför slösa bort dyrbar tid till att haka upp sig på motgångar och elände, som vi ändå kan ta oss igenom bara vi har kärleken som stöd? Vet du att du har folk som du älskar och som älskar dig tillbaka bakom din rygg när du har det tufft, då kan du klara allt. Du kan gå genom eld och vatten, bryta ner vilka hinder som helst. Du kan säga att du hatar en person, men hata är ett starkt ord och kan bara växa fram ur kärlek.

Emelie EliassonSå du som hatar kärlek, ställ den här frågan till dig själv: vem vore du om du inte hade haft kärlek runt omkring dig?

© Emelie Eliasson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:15. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter