Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Otroheten gynnar ingen – den sårar och förstör”

”Det betydde ingenting” eller ”jag gjorde ett misstag” är nog de vanligaste så kallade ”ursäkterna” som jag har hört från killar som har varit otrogna. Men varför då ha ett förhållande om det ändå slutar i otrohet?

Är det för att kunna ha den vetskapen om att personen ifråga finns där? Eller är det rädslan för att förhållandet ska bli starkare och djupare som orsakar otroheten? Personligen tror jag mer på det sistnämnda.

Jag avskyr otrohet. Men jag har inte varit helt oskyldig jag heller. När jag var femton var jag otrogen mot en otroligt fin kille och nu så här i efterhand frågar jag mig varför. Jag sårade honom ordentligt och det är sannerligen det värsta jag har gjort. Och visst lärde jag mig av det misstaget, men det känns sorgligt att veta att det faktiskt finns folk som inte tycks bry sig ifall de har sårat någon.

Men det jag stör mig mest på är det faktum att det är så vanligt att tjejer dras till sådana killar som är riktiga macho typer. Jag har själv varit en sådan tjej och jag kan förstå att det är spänningen som lockar. Men är det inte bättre att hitta någon som går att lita på? Jag menar, varför ska en kille, som vet att han kan välja och vraka bland tjejer, hålla sig till en?

Emelie Eliasson© Emelie Eliasson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:17. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter