Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Jag älskar romantik och det oväntade”

Vad har hänt med de romantiska middagarna och blommorna, chokladen och de lugna hemmakvällarna? Hur uppfattar vi som romantiskt egentligen? Har romantiken börjat dö ut eller har den fysiska åtrån blivit ett nytt sätt att vara romantisk på?

Vi ser alla olika på vad som är romantiskt eller inte. Jag kan inte tala för vad alla andra tycker men jag älskar romantik. Det bästa jag vet är när en kille visar att han tycker om mig genom att göra någonting oväntat; lagar mat, ger mig rosor eller bara ordnar en mysig kväll i soffan med filmer. Ni förstår säkert vad jag menar.

Men av alla killar som jag har träffat är det bara en som faktiskt har gett mig rosor och lagat mat, utan att jag har bett om det. Tyvärr höll det inte mellan oss då han fortfarande inte hade kommit över sin före detta flickvän och vi gick skiljda vägar. De killar jag träffar i dag tycks anse att sex hör till romantiken. Jag kan hålla med till en viss del. Om det handlar om att ha sex med någon där det är baserat på känslor – att älska som det heter – kan jag säga att det är romantiskt, i synnerhet om det sker framför en öppen brasa eller i ett rum med dämpad belysning. Men när det kommer till sex där det bara är pang på anser jag att det är mer fysisk åtrå, lust, än romantik.

Emelie EliassonVad tycker ni är romantiskt?

© Emelie Eliasson

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:24. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter