Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Kärleken är oförutsägbar. Den kan dyka upp när som helst och var som helst, och den är ingenting som vi kan styra över. Men vem kan säga att den är hemsk när det faktiskt hjälper oss att ta fram våra känslor och bästa sidor, hjälper oss att utvecklas som personer?

Alla bär på kärlek, den finns hos alla. Men det är inte alla som vill ha den vilket ofta resulterar i att någon blir sårad, och det i sin tur brukar vi kalla för olycklig kärlek. Jag minns att jag ofta råkade utför det när jag var yngre, och det var alltid på grund av killar som alltid ansåg att utseendet var det viktigaste – brösten i synnerhet. Varför denna besatthet över hur stora bröst en tjej har? Jag har aldrig förstått det och kommer aldrig att göra det heller för den delen.

Vad är det som är så viktigt med utseende egentligen? Hur kommer det sig att det finns så mycket ytlighet hos folk? Är det så svårt att förstå att ytlighet bara är något som kan såra andra? Att behöva se andra blir sårade på grund av att andra tycker att de ser förskräckliga ut eller inte har det rätta utseendet gör mig arg. Ett utseende är ett första intryck, skalet av den person man är, men det är inte där kärleken ligger.

Emelie Eliasson© Emelie Eliasson

 

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:19. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter