Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Otroheten gynnar ingen – den sårar och förstör”

”Det betydde ingenting” eller ”jag gjorde ett misstag” är nog de vanligaste så kallade ”ursäkterna” som jag har hört från killar som har varit otrogna. Men varför då ha ett förhållande om det ändå slutar i otrohet?

Är det för att kunna ha den vetskapen om att personen ifråga finns där? Eller är det rädslan för att förhållandet ska bli starkare och djupare som orsakar otroheten? Personligen tror jag mer på det sistnämnda.

Jag avskyr otrohet. Men jag har inte varit helt oskyldig jag heller. När jag var femton var jag otrogen mot en otroligt fin kille och nu så här i efterhand frågar jag mig varför. Jag sårade honom ordentligt och det är sannerligen det värsta jag har gjort. Och visst lärde jag mig av det misstaget, web men det känns sorgligt att veta att det faktiskt finns folk som inte tycks bry sig ifall de har sårat någon.

Men det jag stör mig mest på är det faktum att det är så vanligt att tjejer dras till sådana killar som är riktiga macho typer. Jag har själv varit en sådan tjej och jag kan förstå att det är spänningen som lockar. Men är det inte bättre att hitta någon som går att lita på? Jag menar, check varför ska en kille, som vet att han kan välja och vraka bland tjejer, hålla sig till en?

Emelie Eliasson© Emelie Eliasson
Kärleken är oförutsägbar. Den kan dyka upp när som helst och var som helst, mind och den är ingenting som vi kan styra över. Men vem kan säga att den är hemsk när det faktiskt hjälper oss att ta fram våra känslor och bästa sidor, medical hjälper oss att utvecklas som personer?

Alla bär på kärlek, visit web den finns hos alla. Men det är inte alla som vill ha den vilket ofta resulterar i att någon blir sårad, och det i sin tur brukar vi kalla för olycklig kärlek. Jag minns att jag ofta råkade utför det när jag var yngre, och det var alltid på grund av killar som alltid ansåg att utseendet var det viktigaste – brösten i synnerhet. Varför denna besatthet över hur stora bröst en tjej har? Jag har aldrig förstått det och kommer aldrig att göra det heller för den delen.

Vad är det som är så viktigt med utseende egentligen? Hur kommer det sig att det finns så mycket ytlighet hos folk? Är det så svårt att förstå att ytlighet bara är något som kan såra andra? Att behöva se andra blir sårade på grund av att andra tycker att de ser förskräckliga ut eller inte har det rätta utseendet gör mig arg. Ett utseende är ett första intryck, skalet av den person man är, men det är inte där kärleken ligger.

Emelie Eliasson© Emelie Eliasson

 

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-23 klockan 18:19. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter