Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Emma har intresse för en kille i skolan och har funderingar om hur hon kan få en bra kontakt med honom:


”Tja, sildenafil jag är en tjej på 15 år och förstår mig just nu inte på en kille som jag gillar. Jag gillar en kille som både går på min friidrott och i min skola fast klassen under (han började i somras på friidrotten och precis börjat i min skola). Han beter sig väldigt konstigt.

I skolan är det typ som han bara går runt och letar efter mig. Mina kompisar har exempelvis sagt att han kollat på mig när jag gått och hämtat sallad eller att han brukar sitta och kolla efter mig i matsalen om jag inte är där. Samtidigt har vi i princip aldrig pratat, here vi brukar heja på varandra och så, men inte så mycket mer.

På friidrotten har han blivit bra kompis med min kompis, så vi kan sitta och prata ibland och så. Sedan gillar han ALDRIG mina bilder på Instagram, medan jag gillar hans bilder. Jag ser att han gillar andras, men aldrig mina.

Jag tycker det är så konstigt, för jag får typ tre olika sidor av honom:
1. I skolan, där det nästan känns som att han gillar mig
2. På friidrotten när vi småpratar som kompisar
3. Han hatar mig på internet.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för jag gillar honom men samtidigt så vet jag inte för han beter sig så skumt, det kanske är också är jag, jag påverkas av hur jag är med mina tjejkompisar i klassen och hur jag är på friidrotten men vet inte kan jag få något bra tips på hur jag kan göra eller hur jag ska tänka osv. tack! // Emma”

Prata och ses utanför skola och friidrott


Hej Emma, kul att du är intresserad av en annan individ! Visst finns det spänning och nyfikenhet för att se om det finns intresse tillbaks? Du berättar att du får se olika sidor av honom i samband med er kontakt med varandra. Det verkar som att han kan vara lite blyg (kanske för att han är intresserad av dig?) och inte vet hur han ska agera i sin kontakt med dig, för att vara framfusig kan uppfattas på negativt sätt. Lägg inte allt för stora värderingar när han inte gillar dina bilder på Instagram, utan fokusera på er kontakt ”i det verkliga livet”! Prata om hur det går på friidrotten och se till att prata om saker som ni har gemensamt.

Fråga om ni ska ses utanför skola och friidrotten och ta en fika någonstans. Om han är intresserad, så försöker han se till att ses vid tillfälle som passar er båda. Om han inte är intresserad, så kommer han både två och tre gånger komma med undanflykter som ”jag kan inte, måste göra det ena och det andra…”.

Lycka till och berätta gärna hur det går för dig och din väg för att uppnå en sund relation! //Kramar från www.KramaMig.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-12-01 klockan 09:40. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter