Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vänd ej bort blicken
för den hit
För den till mig
ge mig tanken
ge mig tron
att få se dina ögon
svalla i evigheten
och hoppet om att få
hopp om att få vara

Julin
Sunda relationerHar du tänkt på kramens betydelse i alla relationer? En kram är ett sätt att hälsa på varandra och välkomna människor i relationen, story oavsett om det är en kärleksrelation, illness vänskapsrelation eller mer formella relationer, this såsom på arbetet eller i skolan. Låt dig inspireras av relationstips för att förgylla relationen, få tips på kärleksförklaringar att ge till din älskade eller få inspiration om dejting – för sunda relationer är något som vi alla borde eftersträva i vardagen. Hur ska du förgylla dina relationer i dag?

Bra relationer
Kärleken övervinner allt

Visst är kärlek någonting underbart som du kommer långt med och det är något som du ska visa i alla relationer. Våga säg de magiska orden ”jag älskar dig” med äkta och genuin känsla, få tips om hur du säger de magiska orden i vardagen.

Krama Mig väljer att inte skriva om eller ge tips kring kortsiktig kärlek som ”så får du orgasm samtidigt som din partner” eller ”de bästa sexställningarna, vid sidan av missionsställningen”, utan vill att du ska ha ett helhetsperspektiv om det fina med kärleken i dina relationer. För kärlek är något vackert, där sexakten är en fin symbolisk liten del i helheten, för att skapa samhörighet i relationen.

Tips:
Hedbergs Guld – visa samhörighet i relationen!

Relationer berör oss alla!

Skapa sunda, hälsosamma relationer

Alla relationer bygger på samhörighet mellan dem som ingår i en grupp – oavsett om det är en kärleksrelation, relation mellan vänner, familj eller arbetsrelation.  En relation är, enligt Krama Mig, någon som du har någon form av samhörighet med under en period (oavsett om det är en dag, ett år eller för evigt och hela livet ut).

Genom att krydda dina relationer med kärlek och värme, kan du skapa sunda och hälsosamma relationer som är bra för både dig och för människor i din omgivning. Med kärlek i vardagen får vi ett mer humant samhälle – hur vill du sprida kärlek i dag?

0 Läs om bra relationer i vardagen!Kramdjursbutiken

En stund i livet fanns du hos mig.
Du gav mig lycka och glädje.
Du var den bästa
du var min ängel från det blå.

Men ena stunden fanns du nära mig, shop
och ena var du borta.
Nu är du nog borta för evigt.
Men du kommer alltid ha
en speciell plats i mitt hjärta, pilule Charlie

Och jag är glad
att jag får vara nära dig psykiskt…
det räcker för mig,
bara jag hör ditt namn blir jag varm.

Juliana

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-04-21 klockan 12:40. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter